Pyrzz Yawrum bence otomatik sallamalı besık var ondan al cok ıyo oluyor bızım bebek 2 aylık bnde daha yenı alcam ondan ayaklarım ellerim kopuyor sallamaktan bıde kolik olursaa
Tugramoms Yawrum park yatak tercih ettim ben sallanma aparatı da var daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum
Asenadika Yawrum Canım bebek beşiklerinde bebek sallamak sağlıklı değilmiş özellikle ilk altı ay bebeğin beyninde sarsıntıya neden olurmuş sallanan beşik alacaksan bile sabitlenir olması önemli ben çilekten direk sallanmayan aldım çilekte mesela sallanır üretmiyormuş öyle çok fazla
titebouille Yawrum anne yanı olan kademeli sallanan sabitlenen cibinliği yatağı nevresimi olan heyner beşikten yana kullandım ben tercihimi.. memnunum
snmnl Kızlar yurt dışında fisher price a otomatik sallayan beşikten cok fazla ceza yağmış bebekler dönüp bogulmus bilginiz olsun Allah korusun bişey olur
Emineekinci Anne yanı beşikleri çok iyi oluyor diye duydum o şekilde aldım. İlk zamanlar emzirme falan derken hep yanımızda olucak bebişler mantıken
Omma Yawrum arkadaşın dediği fisher priceın ana kucağı modellerinden birinde olmuş o haberi ben de okumuştum. Yurtdışında piyasadan toplatılmış zaten muhtemelen sizinki değildir.
snmnl Elektrikli sallanan beşikler diyodu ama hangileri bilmiyorum bence hiç gerek yok elimizle sallarız Allah korusun çocuk biraz dönse durmadan sallandığı için zaten mantık olarak onu çevirip bogabilir
snmnl Damla01 beşiğin çok kullanışlı canım buyuyuncede rahatlıkla sığar şaklamışız nasıl güzel mi rahat sallanıyormu bende arıyorum beşik ama hiç kafama göre bişey bulamadım bide hafif mi mesela
Damla01 snmnl Tesekur ederim içi baya geniş canim. Sallamada falan simdilik sikinti yok gerci bebis daha gelmedi ama 😊 hafif yani salonda odaya rahat goturmustum agir hantal bisey degil.