Meleks Kızlar bebek için yazlık battaniye aldım eltim ve görumcem tutturdu battaniye küçük diye. Ben onlara bebek battaniyesi küçük olur dedim ne kadar büyük olacak ki. Sizinkiler nasillar
Sh123 Meleks benimki de çok büyük değil zaten ince bir örtü de oluyor pike deniyor sanırım. eğer soguk olur diye diyorlarsa ikisinide kullanırsınki. Çok ağır çok büyük bişey olmasına gerek yok bence.
Sh123 Sengulkrgz Meleks benimki de bu boyut sanırım ölçüsünü bilmiyorum ama en fazla böyledir (100x120)
Sh123 Meleks sen bildiğini yap bence tabi danıştığın bilgisine güvendiğin insanlarda olsun benim ilk gebelik çok tecrübesizim annem ve Ablam yardımcı oldu hep.
Sengulkrgz Sh123 yani ben civildan alacagimda orta kalinlikta bir battaniye onunda olcusu oydu daha ne kadar buyuk olacak kiii dimi yaniii😁 bebek sonucta 50 cm bir sey buyuk normal battaniye kullanacak degiliz😁
FSCMK Meleks benimki çok büyük ama kışlık battaniye benimki yazlık battaniyemizde almadık ama normal olur battaniye o kadar büyük olmaz
Bayburtlu69 Meleks ay lütfen biriniz yazın bebek için çantaya nee koydunuz vee kendiniz için????cevap
FSCMK Bayburtlu69 bir 5 li takım birde 10 lü hastane çıkışı ayrıyetten takım götürecem eşortman takımı bez battaniye kundak kalın battaniyesi ıslak medil pamuk şapka kendim için 2 tane pijama takımı depent normal pet emzirme sütyeni atleti çorap yelek hırka üşürsem diye terlik 2 tane bu kadar
FSCMK Bayburtlu69 bir 5 li takım birde 10 lü hastane çıkışı ayrıyetten takım götürecem eşortman takımı bez battaniye kundak kalın battaniyesi ıslak medil pamuk şapka kendim için 2 tane pijama takımı depent normal pet emzirme sütyeni atleti çorap yelek hırka üşürsem diye terlik 2 tane bu kadar