Trabzon Şimdiden yürürken bacaklarım agriyo ilerleyen zamanda nasıl alış veriş edicem bilmiyorum. Yavaş yavaş almaya baslasam diyorum . Siz ne zman almaya başladiniz
ddmnrdgn Trabzon her işi erken halletmek lazım. Bazılarının kolay geçiyor ama mesela ben 32den beri ayakta duramıyorum, yürüyemiyorum. Rahatınız yerindeyken her işi bitirmeye bakın derim
Sengulkrgz Trabzon 20 haftalikkendi sanirim aldim.Almamin sebebi elime yuklu para gecti birde indirim yakaladim aman dedim oyled eboylede alacagim alalim durdun kenarda kosede dedim aldim.
Muge123_ 33 haftalik hamileyim daha yeni aldim 2 gun once ama keske bu isi daha once halletseydik cok zor oldu yurume acisindan
Trabzon Muge123_ baya geç almissiniz. Vallahi ben 19 haftalık hamileyim. Dışarı çıkınca bende çok ayak ağrısı oluyo. Bu yüzden erkenden davranmayı düşünüyorum.
Trabzon ddmnrdgn vallahi benim şimdiden sıkıntılarım var bacak ağrısı çok oluyo az dolaşinca komalık oluyorum. Yavaş yavaş Alicam artık herşeyimi ilerleyen zamanalr da daha agirlasicam bu sefer daha kotu olacam.
Gkhn71 Trabzon ben 22 haftamda aldim ağırlaşınca alışveriş zor oluyor ama daha kiyafetlerini halletmedim
Trabzon Gkhn71 henüz bende bir zıbın bile almadım ama beşiği hallettik çıktı aradan yavaş yavaş da kıyafetlerini almaya baslicaz inşallah
Srnkrbrn Trabzon internetten aldık biz bayramdan snra gelicek heyner besik n11 den 23.haftamız bu arada
Selvis Trabzon 20 li haftalarda tamamen herşeyini alıp hazır ettik canım. Çok da iyi yapmışız erkenden aldık ödedik bitti hem de sonraları dediğin gibi insan yerinden bile kalkmak istemiyor.
Trabzon Selvis bende beşiği şimdi aldım canım yavaş yavaş kıyafetleri de alırız. Ödemesi de kolay olur benim için de rahat olur 🥰
Emineekinci Bünyeden bünyeye değişiyor bence ben 35. Haftada aldım hala çok aktifim şükür 🙏 ama beşiklerde ahşap kokusu oluyor bizim bir haftada anca çıktı büyük mobilyada nasıl olur onu düşünmekte lazım
Deletedmom133 Trabzon 8 haftalıkken aldık kaynanam hediye olarak aldı bayağı indirimliydi kaçırmak istemedik 😀