Snglfth Merhaba arkadaşlar ayaklarınız şişince morarma gibi kızarıklığa benzer bişey oluyor mu kararma gibi basınçlı bir görüntüsü var normal mi 30+ lardayız 🙌
Rapunzel_12 Snglfth normal tuzlu soğuk suda bekletin ayaklarınızı iyi geliyor hatta şuan öyle yapıyorum 😂
Ayguns Snglfth ay valla korktuğum şeyi sormuşsunuz 😔 ayaklarım şiş dün biraz yordum kendimi zaten şişti ama dünden beri iyice ağrıdı bileğimin yanında da kızarıklık oluştu bende korkmuştum
gksnm Snglfth Allah korusun beni yanlış anlamayın korkutmakta istemem ama bemde öyleydim ve gebelik zehirlenmesiyle doğum yaptım yani çok şişiyordu her yerim morarma yoktu tabi ama siz bi bence muayene olun doktora içiniz rahatlasın🙏
Snglfth gksnm bende ondan korkuyorum annem babama söylemiş oda hemen gitsin doktora demiş onlar korkmuş akşam eşim gelince bi acile giderim nasıl bir yöntem uygulayarak anlıyorlar gebelik zehirlenmesini
Gulcinozdmr Snglfth acile gittiğinde bize de sonucu dermisin şuan benim ayaklarım aşırı şiş ve ağrı da var iki gündür devamlı ayaktayım bende ona yordum ama şimdi endişe ettim okuyunca
Burcuaec Snglfth kızarma ve morarma pıhtı belirtisi de olabilir o yüzden doktora görünmenizde fayda var 💐