Zlmdemir Merhaba kızlar ben 16+3 günlüğüm ve herkez bebeğime erkek derken prensesim geliyormuş...tüm yedigim içtim,agrılar falan buradan ultrason görüntüsü atmıştım tüm yorumlar,Çin takvimi Rus takvimi,ikili testteki bthcg ye kadar tüm tezler çürüdü.😄
Kubra9595 Zlmdemir evet cnm benimde hersey erkek diyordu ama kizim olcak bazen uymuyor bazilarinda da tutuyor 🤷♀️
Nur___ Zlmdemir benimde herşeye erkek diyordu bütün test ve geri kalan zırvalar ama premses geliyor 🌼🙏
Zlmdemir Kubra9595 aynen boşuna cinsiyet die hesap yapıyoruz.🙈merak işte ama ilk bebegim hep kız istiyordum niye yalan söyliyeyim.
Zlmdemir Esrasrgn aslında anneler hisseder derler ya benim içimden de kız hissi geçiyordu ki öyleymiş.
Kubra9595 Zlmdemir benim 2. Kizim olcak ins ama 2 kere den fazla oglan cocugu görüyorum neden bilmiyorum cinsiyeti bildim halde rüyamda cocugu doguruyorum iri bir bebek oluyor bide erkek oluyor
Zlmdemir Nur___ kızlar benim bebek her gittiğimde uyuyor normal mi??hani ikili test falan temiz çıktı ama merak ediyorum yinede
Nur___ Zlmdemir canım dört gün önce ultrasona gittiğimde uyuyordu benim kide hatta doktor dedi ki uyuyor bu bacakları topluydu tatlı uyandı takla bile atmaya başladı 🌼
Zlmdemir Nur___ bizimkini okadar uyandırmaya çalıştık Yok tık yoktu.çikolarita yedim okadar yine hareket yoktu.şimdi nasip oldu cinsiyetini ögrenmek.
Deletedmom133 Zlmdemir ultrason resimi atıp cinsiyet öğrenmek bana komik geliyor burdakiler rastgele söylüyor eminler gibi ama çoğu doğru çıkmıyor 😛
Zlmdemir Deletedmom133 gerçekten öyle birde şu ne yenir mevzusu hele 😄 Rabbim biliyor ya birgün olsun erkektir demedim içimden hep kız bence diyordum.
Deletedmom133 Zlmdemir bak karnım sivri tatlı yedim bebek solda ilk başlarda ayaklarım üşürdü cin takvimindedir erkek çıktı ama sonuç kız 😉gerçeklik payı yok yanı
Littleprince_smother Zlmdemir bende durmadan turlu ve limon yiyordum deli gibi hem de herkes kızın olacak karnın de yayvan dediler ama oğlum olacak bence kişiden kişiye değişiyor ama bi keresinde eşimle konuşurken daha cinsiyetini öğrenmemişler durduk yere oğluşum demişim demekki allah söyletti sesi eşim ve sonra arkadaşımın rüyasında oğlunun olacak demişim hemen sabahına mesaj attı bizde doktora gidiyorduk ve doktor amcamız paşa gösterdi kendini demesin mi yiğitimiz geliyormuş çok şükür 🙏🏻♥️