Melekmlk Arkadaşlar ben doğacak kızım için isimli biberen, emzik, tırnak bakım seti, tarak seti aynı zamanda isimli battaniye ve bunun gibi zıbın takımları sipariş vermek istiyorum. Bildiğiniz memnun kaldığınız yada memnun kalmadığınız sayfalar falan var mı?
Heisenberg Melekmlk Miniloladan isimli hastane çıkışlarını aldım efsane. (Hem instagramda sayfaları var hem internet sitesi var faturalı falan ürünler) Kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada emziklere biberonlara çok para harcadım en iyilerinden çeşit çeşit aldım ama asla kabul etmiyor birer taneden fazla almamanızı öneririm.
duygumehmet34 Melekmlk merhaba canım benim sayfam instagramda niloshkau ismiyle bakabilirsin ben angelbtkten yaptırdım kalitesini vs görebilirsin hesabımda.
Deletedmom667 Melekmlk nevresim ve hastane cıkısını uniqon dan yaptırdım. Hem ınstagram adresı hem web sıtesı var güvenilir ve kalıtelı
Melekmlk Ezgisare instagramda gafulbattaniye diye sayfa var. Bende gördüm. Ürünleri güzele benziyor. Kullanıp memnun kaldınız mı
duygumehmet34 Melekmlk trikosu çok çok ince tavsiye etmem ben yaptırdım incecik yün hırka gibi bir yapısı vardı.
Mrsmy Minilola dan melek kanatli isimli tulum yaptırdım ogluma bi kac gunde geldi siparisim cok da memnun kaldim.
duygumehmet34 Melekmlk melek kanatlı tulumu, takı yastığını angelbtk ten yaptırdım. Bir de tavşan tulumu da ordan aldım çok cici ve kaliteliydi