BKuzu Merhaba arkadaslar. 14haftalık hamileyim ve 20lik dişim iltihap kaptı şişti. Acaba çekim yapıyolarmı 🙄
Zuleyha18 BKuzu çok mecbur kalmadıkları sürece çekmiyolar bende gittim cuma akşamı ama teşkilatlı bi şekilde çekilmesi lazım çocuk doktoru doğum dk vs olması lazım yanında ddi 🤷🏽♀️
Betul11 BKuzu Ben çektirdim iltihap bebeğe çok zararlı erken doğum riski bile var o yüzden riske atmadım
Okyanusolmak BKuzu 4-5-6 aylarda doktorunun da onayıyla işlem yaptırabilirsin. Ben 6. ayımda ucu çıkmış 20lik dişimi normal diş çekimi şeklinde çektirdim. Huzura kavuştum ;)
uhuddd BKuzu abla iki hamileliğindede 20lik diş sıkıntısı çekti vee geyetre güzel çektiker bi sıkıntı olusturmuyo çektikten sonra ister istemez agrı oldu ama hemen gecti kadın doğum doktoru olması gerekiyor yazmıs bi arkadas ne alaka ameliyat değil ki bu
Zuleyha18 BKuzu Ağrı yapıyo arada iki üç gün sürüyo 😬 dktr dişini fırçalarken oraya masaj yap fırçayla ddi tuzlu suyla arada gargara yap ddi mecbur kalmadığın sürece ağrı kesici alma ddi
Bilgemustafa16 Allahım Yardımcın olsun dün gece diş agrısından öldüm öldüm dirildim ama genede gitmedim dişçiye son ayım diye riske atmadım tuzlu suyla gar gara yaptım öyle böyle geçiştirdim doktorum gidebilirsin dedi ama gitmedim
BKuzu Okyanusolmak AA süpermiş senin adına sevindim 😁 ama benim dişim cerrahi operasyon gerektiriyomus. Hamile kalmadan önce öyle demişti doktor cektiricektim öğrendim ki hamileyim 🙊