Agirmas Kdrklc0 Kdrklc0 amiiin inşallah canım haklısın sağlıkla gelsinler huzur versinler yuvalarımıza en güzeli o :)
Narmin12345 Kdrklc0 güle güle giysin canım çok tatlılar... Canım aşağısı desenli elbisenin nereden aldın...?
Kdrklc0 Narmin12345 canım onu iş arkadaşım Başakşehirde biryerden almış ama anneler gününde hediye olarak tam nerden bilmiyorum 😂
Zeyzey20 Agirmas valla bila doğru söylüyorsun amin canım tüm annelerimize inşallah 😊 Allah başımızdan eksik etmesin
Nur19 Kdrklc0 ay hepsi çok güzel allah sağlıklı güzel günlere giydirmeyi nasip etsin. Ya orda bir zıbın var nerde aldın internettenmi dualı zıbın çok hoşuma gitti 6 numaradakiydi galiba.☺
Nur19 Kdrklc0 yaa ama çok beğendim var mi pazarda bebiş ürünleri istanbulda oturuyorum hiç görmedim yaa🙄😑
Zeynpatak Kdrklc0 ay ne kadar tatlilar 41 gunluk oglum var baska cocuk dusunmuyorm bunlari gorunce bide kiz dogurasim geldi . Allah verirse tabi 😅gule gule giysin prenses
Kdrklc0 Zeynpatak teşekkür ederim canım 🥰 bi kız evladın da olur inşallah bende isterim bir erkek ikisindende tatmak istiyorum 🥰