Leylaltn 40+6 olduk hiçbir belirti doktor 41 e kadar bekleyebiliriz yarın bayram ve tekrar acile gidip muayene olacağım sanırım suni sancı Sezaryen ne olacağı hakkında hiç bi fikrim yok böyle bi durum yaşayan varmı?
Senemhifa Leylaltn canım bende 40+ 0 daha bugün 2 cm açıklık vardı Perşembe günü bugün için doktor hastaneye gitmemi söylemişti bende gitmedim yarın giderim belki yada biraz daha beklerim hareketli çok şükür dün gece yalancı sancılarım da vardı gelir belki yavrum yarına kadar yürüdüğüm zaman çok zorlanıyorum kasığım donuyor gibi
Eminebdk İlk hamileliğimde 41+5 normal doğum yaptım hiç sancım açılmam yoktu o yüzden o kadar bekledik
Leylaltn Eminebdk 41 hafta yarın büyük ihtimal yatış yapılacak çoğu kişi gitme bekle sezaryen yaparlar diyorlar fakat bende Kakasını vs yapar diye korkuyorum kafam çok karıştı
Eminebdk Hayır ilk önce yatışımı yaptı doktor alttan hap yerleştirdi açılmam olması için ertesi gününe kadar bekledik açılmam yoktu son çare suni sancı verdiler 3saatte 8cm oldu Allah’a bin şükür sonrasında doğumum gerçekleşti
mervecoban Bende 40+2yim cuma gününe kadar gelmezse yatışım olacak suni sancıyla deneyeceğiz ilk normal doğum çok istiyorum 😬