Dudu8eyup Merhaba 😔 12 haftalık ikiz hamileydim fakat bebeğimin birinin kalbi durdu ve doktor kendiliğinden düşer diğerine zarar vermez dedi böyle bi durum başına gelen var mı? Çok teşekkür ederim iyi akşamlar.
Ecmelinannesi Dudu8eyup geçmiş olsun inşallah diğerine bisj olmz bol bol dua et Rabbim yardımcın olsun
Siriiinn Dudu8eyup Rabbim sana sabır diğer bebeğine de sağlık versin kuzum 🙏🏻 Bende ikizlere gebeyim çok üzüldüm dualarımdasın
Linesarye Dudu8eyup hic uzulme canım ikiz gebeliklerde cok sık rastlanan bir durum hele çift yumurta ikizi ise da cok.. kendiliğinden kuruyup gider.. Allah diger bebeginizi sağ salim kucağnza almayı nasp etsn 😊
Ahidem32 Dudu8eyup yakın arkadaşım yaşadı bu durumu canım diğer bebeğe bi zararı olmadı büyüdüler Doğum yaklaştı. Moralini bozma Allah’a dua et bol bol. Hiç birşey olmaz bebeğine inşallah
Kimya Ecmelinannesi geçmiş olsun canım. Doktoruna güven. Üzülmemeye çalış diger bebeğin icin hisseder üzülünce vücudumuz kortizon salgılıyor o da bebeğe zararlı. Hayırlısı buymuş.
Dudu8eyup Kimya evet hayırlısı buymuş ama insanın canının yangını bitmiyor kalp atışını duymak bile yetiyormuş 😥 Allah razı olsun dualarınızda beni de unutmayın 🙏🏻
Dudu8eyup Sevilaylayyy Linesarye evet çift yumurta ikiziydi 😔 sağolun dualarınız da beni de unutmayın 🙏🏻