Sad3c3m Kızlar idrarda protein kaçağı olması için değerin kaç üzerinde olması gerekiyor? Bilen var mı?
Tuem12 Sad3c3m normal idrar tahlili mi istedi yoksa 24 saatlik mi normal idrarda çıkmayabilir ama varsa 24 saatlik ye cikar
Sad3c3m Tuem12 normal istedi orada protein 25 yazıyor yanında yüksek olduğunu belirten y var o yüzden değerini merak ettim de
uhuddd Sad3c3m bunun yüksek olup olmadıgını anlamsı için 24 saatlik idrarına bakması gerek aynısı benim başıma geldi ben 24sa idrarı biriktirdim elhamdulillah bi sıkıntım cıkmamıstı
Tuem12 Sad3c3m enfeksiyondan da Galatasaray ba yüksek cikabiliyormus. Ayrıca idrarda protein ödem ve tansiyon yüksekliği varsa çok tehlike li
Sad3c3m uhuddd o zaman o baska biseye bakmak için istemiştir bana açıklama yapmadı da neden istediğine dair ben sadece proteinin yanında y yazınca korktum protein kaçağı vs olabilir mi diye
uhuddd Sad3c3m benimde biraz yüksek çıkmıstı ama anlıkta olabiliyormus tansiyonuzu ölcün sürekli idrarnızı takip edin renginde bi değişim varmı bide vücudunuzda şişme olursa el ayak yüz ozman mutlaka bidaha gidin