Mrsmy tubtub kizima hamileyken erkek hissettim kiz oldu,ogluma hamileyken yine kizim olsun istedim kiz hissettim erkek oldu😊
23Zumra tubtub kiz hiss ediyordum kizim.olucak insallah ama.simdi erkek hiss ediyorum hatta ruya bile gormustum 2 kere hayirlisi olsun 😊
Dorukunannesi95 tubtub hep erkek hissettim daha yeni hamile oldugumu ogrendigim zamanlarda defalarca kez ruyamda erkek bebegi gordum emzirdim uyuttum. 12.haftamda da bana merhaba dedi oğlum pipisini gostererek😀
Rbs111 tubtub ilk günden beri kız hissettim kimseye söylemedim ayrımcılık yaptığımı düşünürler diye . eşim cinsiyet bakmaya giderken bile bakmaya gerek yok kız dedi . Kız çıktı 😍
Anacsevgidolumelek tubtub ben ve esim hep erkek hissettik oglum diye sevdim hatta :)) ama kizimiz olacak Allahin izniyle :)) koç gibi bir kiz doktorumuz kemik yapisini bile erkege benzetmisti aslan gibi bir kiz 😁
mucize42 tubtub o kadar cok erkek hissettimki anlatamam rüyalarımda bile oglun olcak diyolardı her görende erkek gibi sanki diyodu ama doktor kız dediği anda erkekten daha cok sevindim nası bi hormonsa artık 😂
Anacsevgidolumelek mucize42 ahahah bende yaa hakkaten 😁😁 sacma bir sey valla erkek hissedip kiz deyince mutlu olmak simdi de iyi ki kizim olacakmis deyi seviniyorum 😁
berjerdekikaolikalev Bende erkek hissetmiştim, hamile değilken rüyamda erkek bebek görürdüm. Cinsiyeti öğrenmeme yakın hep dünyalar güzeli bir kız çocuğum oluyordu, çok şükür sağlıklı giden bir hamileliğim var, kızım olacak inşallah😍
mucize42 Anacsevgidolumelek al bendende o kadar kızım olcak diye dünyalar benim valla iyiki kızlarımız oluyomuşş hele o kıyafeyleri aksesuarları görünce her dakika iyiki diyorumm😍
Prens_prenses tubtub once erkek hissetim erkek oldu simdide cok sukjr sag salim kucagimda yavrum bi haftadir hastanedeyiz bugun herkese bayram burda bayram yok benim icin simdi evde bayram kutluyo olucaktim bebegim saglikli olsunda gerisi bos ne diyim kismet iste
Anacsevgidolumelek mucize42 erkek bebek sanirim sirf soyu devam ettirsin diye ama kiz oyle mi hii oyle mi 😁 erkek bebekleri de gömdük iyice ama yapacak bir sey yok :) erkegin de yeri ayri tabii ama kizin yeri bambaskaymis dusundukce cildiriyorum :))