anapanda12 Skbn01 maşallah gayet iyi almışsın. Ama zaten normal kilo alımı 14 ile 16 kilo arası ve genelde 20.haftadan sonra oluyormuş bizde 26dan sonra başladı 50 55 60ları görsem fena olmaz hamile olmasam ömrümde 46 göreceğim yoktu 😂
Alessia 3333 bende 57 dıle hamıle kaldım 19 haftamdayım hıc kılo almadım ınsallah alırım dıyorum bende bence gayet normal almıssınız
Skbn01 anapanda12 kesinlikle aynı kaderi paylaşıyoruz ya,46yi görmek hayaldi benim için 😀şu an 3 ayda aldım Ama daha bana az gibi geliyor sanki bundan fazlasını alamayacakmisim gibi
Zuhresule yigitalptb yemeyi kesmeyip tatlıyı kesip bol su ve bol bol emzirince hemen gidiyor kimse kendini üzmesin boşu boşuna :) kilo verilir önemli olan bebeciklerimizin sağlığı. İçimizden insan çıkarıyoruz kolay degil 😄
yigitalptb Zuhresule işte o tatlıyı kesme olayını bir türlü yapamıyorum, bir de çok meyve yiyorum. Yoksa çok yemek yemiyorum bol bol yürüyüş de yapıyorum 😊 aynen öyle kilo verilir ya, bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da
momof3 3333 İlkinde hamile kalmadan önce 50 kiloydum 67 kiloyla doğum yaptım.Bunda 48 kiloyla hamile kaldım şuan 13+3 haftalığım 51 kiloyum
Ozlembode momof3 kilolarını nasıl verdin ben de 49 kilo ile hamile kaldım şimdi Doğuma iki hafta var 64 kiloyum normal mi oldu Doğumun çok çaba sarf ettin mi kilolar gitsin diye ?