Nur___ Oda bişey mi ya evlendim 52 kilo ile, bi yıl sonra 58 dim, 61 ile gebeliğe başladım, şimdi 63 🤦🏻♀️😂
Bluedreams ATC ayy tuh ya tam bir psikolojik baskı yani yemesen acaba yesem daha mı sütüm olur diye huzursuz olur insan😹
ATC Bluedreams yiyorum bol bol şuan oğlum 4 buçuk aylık 8 aylık olunca ölüm diyetine girip zayıflayacagım😂
Kubra09 Ben 62 ile hamile kaldım şuan 32+2 ve 75 kiloyum 🤦♀️ Doktor max 12 kilo demişti ama 4 ile 5 ay arası felaket kilo aldım umarım Doğumdan sonra hemen verebilirim 😥 birde hamile kalmadan önce zayıflayacaktım ne güzel. 50 kilonun üstüne çıkamayan Benim şu durumuma bakın ya nasıl 50 ye tekrar düşüncem ben 😭 neyse bebeğim sağlıkla gelsin de onun çaresine artık sonda bakıcaz. Ama psikolojim 0 0 0
Skbn01 Adileee canim iste ben çok zayıfım ama 3 kilo aldım öyle kaldı daha da almadım,tabi benim bulantılarım çok oluyor hicbir şey yiyemiyorum
kyr9324 65 kiloyla hamile kaldım şuan 18.haftamdayım henüz kilo almadım.İlk iki ay biraz aç yaşadım 1-2 kilo vermiştim geri toparladım normal kiloma döndüm 🙈
Fulisko 54 kiloyla hamile kaldım hayatım boyunca 50 lerin üzerine hiç çıkmamıştım 15 kiloyla tamamlarım hamileliği dedim ama şuan 75 kiloyum 36+2 de haftamız 25 le tamamlıcm herhalde😵😵