zeynokrktk 3333 45 le hamile kaldım şu an. 66 yım çok aldım ama hala görünürde bi şey yok çok zayıftım zaten kilo iyi yakıştı doğumdan sonrada vermeyi düşünmüyorum 😂
Eda_12 yigitalptb ben de 29. Haftanın içindeyim. 7 kg aldım şimdiye kadar.. Kilo alımım durdu🙄 acaba bebeğim alıyor mu diye endişelenmeye başladım 😕 kilo sabitken bebeğin kilosu tartıldığımızda yansımaz mı tartıya ?
yigitalptb Eda_12 kontrollerinizde bebeğin kilosu normal devam ediyorsa siz az az kilo veriyorsunuz demek ki düzenli olarak. Ben de endişe ettim ondan ama bebek kilo almaya devam ediyor. Demek ki ben veriyorum 100-200 gram haftalık diye düşünüyorum 😊
estbt Eda_12 bebeğim kilo almaya devam ediyor hatta 3 hafta kadar önde gidiyor en son 37+0 da 3900 dü cumartesi sezeryanımız var 4ü geçkin bekliyoruz bakalım ne olacak ☺️
Minedemir15 zynp1512 bnde 14 kilo aldım ama bnm 5 gün snra 9. ay da bitecek napsakta alacaz vücut müsait çünkü anca doğum yaptığımızda kilo alımı yavaşlar ya da durur
zynp1512 Minedemir15 çatlamasak kilo almak hiç sıkıntı değil ben her türlü veririm inş da çatlıcaazz iste😱