yhilalcaglar Merhaba hamişler 😊 16 haftalik hamileyim. Bugün cinsiyet öğrenmek için doktora gidicem. Çikolata yemem gerektiğini söylediler. Çocuk daha fazla hareketlensin diye. Sizden de öneri almak istiyorum. Yardımm lütfen 🤗🤗
Annesinin1tanesi yhilalcaglar bence çok yeme ben 12+1 de gittim kıpır kıpırdı 5 dakka durmadı dün gittim (13+2) sadce bir tane şeker yedim arada bir zıplayıp duruyordu ama çok şükür gösterdi KIZIMız prensesimiz oluyor 💕💕😍😍
Nahideeeeee Ben 12+5 tim geçen hafta gittiğimde, eşim çikolata yedirdi sanırım biraz fazla kaçırdık, çocuk hiç durmadı kıpır kıpırdı doktorda tam met göremedi 😊 Bencw yiyeceksende az ye 😊😊
imzeynep Mutlaka karnını doyurup öyle git özellikle süt ürünleri yumurta tüket yoksa çikolata da işe yaramıyor 🙂
Yeliz123 eliferdem henüz erken ben 12 haftalik gittigimdeerken dedi doktorum soylemedi 16. Haftada net soyluyorlar
Canan07 Annesinin1tanesi ozel hastaneye mi gidiyorsunuz ben 13 haftalık oldum daha bilmiyorum doktor kucuk diye bakmadi belli olmaz diye
Annesinin1tanesi Canan07 evet özel hastnye gidiyorum canm aslnda 12+1 de tahmn etmişti kıza bnzyor ama göstermiyor dedi dünde net bir şeklde gördük prensesmi
Canan07 Annesinin1tanesi anladim ben devlete gidiyorum doktorumdan cok memenun oldugum icin cok merakliyiz hayirlisi
babyiscoming Bende çikolata yeyip gittim kıpır kıpırdı. Doktora çikolata yedim bi alakası var mı dedim yok dedi
Annesinin1tanesi Canan07 hayrlısı canm doktordan memnun olduktan sonra özel devlet farketmiyor. Benm doktrm devlette olsa drek devlte giderdim bende çok memnunum 👍🏼
Elissaaa Haftamdayım Bizde bugün öğrendik ama kesin değil dr erkeğe benziyor dedi 1 mm boyutunda pipiş gibi birşey var🙈
yhilalcaglar Öğrendimmmmm. Çikolata işe yaradı sanırım. Bebeğim kıpır kıpırdı. Annesinin prensi geliyooooo 🤰🤴😍😍