Duuyguum Esrayusuf hadi inşallah olur mu olur valla kürü de içseymiş keşke benimki çok sevmişti kendi alıştı yapıp içti sürekli içsin de enerji depolasın biraz 😂
Esrayusuf Duuyguum içmiyor kız valla yarım bardak içti zar zor ama keçiboynuzu pekmezi yiyor kuruyemiş yedi öyle diğer yarım bardağı sabah içiricem
Umutherdaimvar Eşiniz aktardan keçi özü pekmezi alıp her sabah bir kaşık tüketsin muhakkak. Benim eşimde faydası oldu tabi ben yumurtlama testide kullandım🙏🏻 Ultrason kadar olmasada aylar sonra yumurtalama testleri sayesinde mutlu haberi aldık🙏🏻
Esrayusuf Umutherdaimvar kuzum almış eşim pekmez adam diye bir marka onu içiyor sabah akşam keçiboynuzu pekmezi
Esrayusuf Duuyguum kız pekmez ne yA katkılı şeker dolu ben onu etkili bulmuyorum 😂 Duygu şimdi bol telveli şade kahve verdim içiyor 😂😂😂😂
Deletedmom2224 Esrayusuf 22 23 mm iken çatlatma iğnesi vermesi gerekliydi madem çatlamıyorsa vermedi mi ?
Esrayusuf Deletedmom2224 yok bilerek vermedi yumurta kalitesine bakıcam dedi belki çatlıyordur dedi ilk takibimde sonra test sonucu bakmadı Bİle adetini bekle dedi bekledim adet oldum Pazartesi klomene başladım bugün bitiyor ilaç bakalım Pazartesi kontrol var iğne yapacak mı
Loya06 Esrayusuf pek girmiyom uygulamaya canım hatta hiç bende seni çokk özledım ne alemdesin ne yapıyosun
Esrayusuf Loya06 kuzum Pazartesi klomene başladım bugün ilaç son Pazartesi gerekirse iğne yapacak eşimde test verdi onun iyi şükür
Loya06 Esrayusuf onun iyiyse hiç moralini bozma korkulacak bişey yok 😂 pazartesini iple çekiyorummmmm sizin vatsap grubu devam ediyomu
Esrayusuf Loya06 evet canım ediyor oradan konuşuyoruz kızlarla ebru ve sevtap var sadece kuzum haber vericem sanada haydi inş hayırlısı olur