Feminel16 Denizli li değilim buradaki özel hastaneler hakkında bilgim yok. Şuanda muayenesi olan bir doktora gidiyorum. 3 tane özel hastane seçeneği sundu Tekden, Erpa hastanesi ve Denipol bu hastaneler hakkında bilgisi olan yada doğum yapmış olan var mı?
smls19 Tekdene gidiyorum ben canım gayet memnunum doktorumdan da çok memnunum hastane de gayet temiz 🥰
Feminel16 smls19 bende Tekden ile Denipol arasında kaldım daha erken ama doktorum hastaneleri gezebilirsiniz dedi ilerleyen haftalarda fiyatları da bana uygun geldi. Erpa biraz daha pahalı çünkü.
ALYASYA Bende denipolde hasan talat satoğlunda doğum yapacağım inşallah. Hem evime çok yakın hemde temiz doktorumda çok ılımlı fiyatta uygun 1600 tl sezeryan
Dilaranil Ben özel sağlık hastanesine gidiyorum deva hanıma tavsiye ederim 👍🏻Tekden de Semih mun var o da çok iyi ilk haftalarda da o ilgilenmişdi.
Feminel16 Dilaranil ben doktor aramıyorum canım doktorumdan çok memnunum sadece doğum özel hastanede olucak onda kararsız kaldım
Dilaranil Feminel16 anladım canım o zaman özel sağlık derim😉 doktor önerisini söylememin nedeni gittiğin özel hastanede soracaklar hangi doktorun doğumuna girmesini istiyorsun diye
Feminel16 Dilaranil benimkinde sormıcaklar işte canım benim doktorumun 3 özel hastane ile anlaşması var o giricek doğuma sadece hastane odasını ve doğumhaneyi kullanıcaz biz.