Busiili97 Kosem_Hanm bendee bunu dusunuyorum internetten arastirdik aradigim tum ozellikler var ama ben normsl bebek arabasi olani alicam insallah travel.dsha agir bende ciliz oldugum icin kaldiramam ben boyle sayfalarda gorunce almakistiyorum ama bikere guvenmistim masa ortusu almistim takim olmasina ragmen carsaf gelmisti 2 3 sene oldu hala para iadesi bekliyorum 😂 bu arada sandimki beneto alicaksiniz hemeeenn aslaaa dicektim hangi magazaya gittiysem o marka batti ve suan elde kaldigibicin satiyoruz sakin almayin diyolardi hic saglam degilmis diye
Busiili97 Caglacagla travelin farki ne sadece agir ve pahali olmasindan baska portbebenin tskildigi baston arabalarda var ve ilk 6 ay kullancam sonra cop zaten o anakucagi yani herkesin kendi fikri ihtiyaca yonelik bakilmasi lazim evet ama baston tarzda tam yatar cift yonlu olabiliyo kullanim acisindan rahat bi araba ozellikle benim gibi ciliz insanlar nasil kald ir sin traveli surerken zorlsndim magazada icine bide cocuk bincek onun daha
Caglacagla Busiili97 uygunuda var pahalısı da hafif veya ağır olanı da herkes durum şartlara göre tercih edebilir illaki ufak bir ağırlık olacak ama bana göre de çok kullanılşlı tercih meselesi tabiki
Mlssa Kosem_Hanm Ben e bebekten aldım dün canım daha kullanmak nasip olmadı tabi☺️ Babyplus Canyon modelini aldım,travel sistem,güzel yorumlar vardı,baktık beğendik aldık.Çok araştırdım ama çıkamıyodum işin içinden en son gittim alıp geldim😃
duygumehmet34 Kosem_Hanm canım şu an ebebekte indirim var ve ben canım mamas papas flip xt3 ü tavsiye ederim. Ebebekte de ana kucağıyla kampanyası oluyor mamas papasın. Katlanınca 50-60 cm lik kaplıyor mesela. Ve inanılmaz dayanıklı. Biz şu an doğu görevindeyiz, yaşadığımız yerlerde yollar taşlı kötü ama bebek arabam hiç takılmadan kullanılıyor. İnstagram adresim niloshkau takip edebilirsin istersen bayramdan sonra bebek arabamla ilgili çok soru geldiği için yazı paylaşacağım.
Ryhnytm Aslihan_kaya bende canyon aldım bugün elime ulaştı kullanışlı bir şeye benziyor kullandıkça göreceğiz
Aslihan_kaya Ryhnytm güzele benziyor cnm hayırlı olsun. Sadece kapatmak için ana kucağı ve taşıma kısmının çıkması beni düşündürdü istanbul gibi bi yerde dolmuş otobüs tıklım tıklım kapatmadan arabayı binemiyorsun.
Ryhnytm Aslihan_kaya ay doğru söylüyorsun büyük şehirlerde zor işler daha kullanışlı bir şeyler bakmak lazım
Aslihan_kaya Aranızda yenidoğandan itibaren kullanılan fiyatı uygun ve toplu taşımada hemen kapanabilen araba önerebilecek var mı arakdaşlar
Serman Aslihan_kaya biz joie brisk aldik e-bebekten. Cok pratik yeni dogandan itibaren kullanim sertifikasi var. Fiyati 800tl. Yine de puset isterseniz 369tlye puseti var ilave bem almadım. Cok pratik ve kullanışlı duruyor dogum yapmadığım icin kullanmadım:) ama cok önerdiler. Yorumlari ve videolarini izleyin isterseniz.
Aslihan_kaya Serman e bebeğin sitesine bir bakarım. Aslında ana kucağına gerek var mı bilmiyorum sonuçta arabamız yok. Kendimde hep metro metrobüs dolmuş kullanıyorum extra takılıyor mu bu modele
Nur___ Serman bugün bende baktım joie brix olanı çok da hoşuma gitti yenidoğan dan itibaren kullanılması tam yatması ama aklımda travel sistem mi alsam oda şu sebepten arabamız yok daha çok arabayı kullanıcak gibiyim travel daha mı iyi olur kararsızım, fikri olan
Serman Aslihan_kaya evet tam yatirip puseti oturtuyorsunuz o da pratik yani tak çıkar yok travel sistemler gibi
Hayal_Demir Ucuz arabadan kalite ve yuksek performans beklemek sacma olur. Benetonun travel seti ile ornegin casualin travel setleri karsilastirilamaz. Birbirine cok benzese de kalitesi de performansi da farklidir. Biz pek cok model denedik aylarca e bebekte ve kesinlikle casual urunleri bambaska. Casual cadillac aldik biz.
Serman Nur___ bizim de arabamiz var ama bagajimiz cok buyuk degil. Bir de travel sistemi abim kullaniyor beli kanadi kopuyor üstünü çıkar altini katla bagaja koy :) benim cok gözüm korktu açıkçası. Briski yerinde cok inceledik kullanimi olsun kapaninca yer kaplamamasi olsun bize cok uygun geldi. Zaten pusetle kac ay yatiyor ki bebekler. Ben ekimde dogum yapacagim için kış geçecek. O zamana kadar da pusetli travel sistem kac kere kullanmis olurum yani. Herkesin ihtiyacına gore sekilleniyor. Benim en buyil beklentim tek seferde katlanip az yer kaplamasi ve yenidogandan itibaren kullanimi idi.
Hayal_Demir Aslihan_kaya elbette ki butceler farkli. Biz de varlikla almadik ama hem bebegin hem de bizim rahatimiz icin baska yerlerden kısmayı tercih ettik. Mesela bu tip arabalarin cogunda cocugun otururken bacaginin degecegi yer cok sert rahatsiz edecek malzemeden iken casualda cok daha rahat edecegi malzemeden. Ama elbette ki tercih meselesi. Ama 500 liralik araba ile 1500 liralik araba bir olamaz demek istedigim bu
Aslihan_kaya Serman teşekkür ederim canım. E bebekten çıkarken çoğu annede baston görüyorum ama emin olamamıştım yenidoğanda ne olur durum diye
Serman Aslihan_kaya puset dusunmezseniz tam yatirip yeni dogan bebegi yatirmak icin kalin sunger gibi yataklarını da satiyorlar. Onu bağlıyorsunuz bebek yatma yerine. O da alternatif yani. Siz toplu taşıma kullanacaksaniz pratik bir sey bakın. Çünkü travel sistem alanlar 1yasindan sonra degistirmek icin tekrar magaza geziyorlar benim gördüğüm bu :)
Nur___ Serman doğru diyorsun, toplu taşıma kullanıcam çoğunluk, bi de kolay sürüş manevra benim için de çok önemli Kasım da doğumum inşallah 🌼 pusetin içine bebek yatağı alırsak doğumdan itibaren iş görür heralde dimi