Deletedmom0032 Mom18_ bende benim yok yok dedim bebeğin kalbini dinlemeye gitmeden Bikaç gn öncr başladı, hala da tam gaz devam ediyor, 5+1 de başladı
Emeeelll Mom18_ ay 6. Haftada başladı 12 ye kadar devam etti çok zordu hiç geçmeyecek sandım 🙈🙈🙈 çok şükür şuan 17+4 teyim ve hiç mide bulantısı yaşamıyorum 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Yasemincifci Mom18_ şanslısın benim 5. Haftada başladı 16. Haftaya kadar çok kötü bişey yiyemysn içemysn hasta gibi yatyn
Fatmanurozgr Mom18_ 6 haftmda başladı 😏 4bck aymdan sonra azaldı smdi 5 aylığım ve tamamen bitti demeyi çok isterdim 🙄😁
gLycn_ Mom18_ 18.haftamdayim bir kere bile midem bulanmadi 👍🏻 Umarim seninde olmaz ve rahat bir hamilelik geçirirsin canim
Ggggggggggg Mom18_ daha çok yeni 4. Haftam yeni öğrendim ama üç dört gündür hep içim bulanıyor ama kusma yok 🤷🏻♀️
kevserk Mom18_ Ben de 11+4’teyim daha bir kere bile mide bulantısı yaşamadım. Çevremdekiler çok şanslısın kıymetini bil diyor ☺️
Saida_28 Mom18_ banda 5 haftada başladı şimdi 13 haftadaydım halan da var 2 haftadır bir az hafifledi olamaması çok güzel banca
Beyzakvrkk Haftada başladı 19 olduk hala şiddetli bir biçimde devam az önce dolu dolu safra istifra ettim gene 🥵🥺 geçmiyor bitmiyor yemek yemekten bıkkınlık geldi ne yersem zehir olup çıkıyor 😩