Maso Ben de doğurdum hem de vajinismus ve normal doğum 😂😂 ama oğlum hâlâ gelmedi 6 da netlesecek nefes almada sıkıntı var mı yök mu diye erken doğduğu icin
Thecrown Maso bende 2 gün 30 saat kadar yalancı sancı çektim Doktorum eve git duş al düzenli olursa gel dedi duş alıp dinlenince geçmişti ama sizin ki düzenliymiş
Maso Thecrown aynen geldim açılma var sancı yoktu ama ben sancı çekiyodum doktor da sancı var dedi biraz daha açılma olsun diye eve gönderdi geri gel dedi 8 cm açılma olmuş aldılar doğuma ama oğlum gelmedi hırıltılı nefes aliyomus
Msl_ege Maso canım 32. Haftada aynısını bende yaşadım anlattıklarının . İdrar yolu enfeksiyonu çıktı . Sen her hakularda git doktora
Bayburtlu69 Maso seninki doğum sancısı bence çekilmez sancı varsa doğum bence bendede yalancı sancı var hemen vurup geçiyor.. 38+1haftalığım
Maso Bayburtlu69 doğurdum ama daha göremedim hırıltılı nefes aliyo diye yoğun bakıma alıp oksijen veriyorlar
Zeyneppp3 Maso Gözün aydın canım bebeğine kavuşursun inşallah,vajinismusla nasıl normal doğurdun helal olsun
Maso Zeyneppp3 bende şaşkınım doktorum çok iyi bide ben hamileligim boyunca hep hareketliydim hemen acilmam oldu o sıra
Maso Cnsumut sağol canım inşallah hiç göremedim daha doğduğu zaman bi verdiler hemen aldılar bakamadım bile