bicirinannesi Merhaba arkadaşlar. Bu hastanenin yeni binasında Doğum yapan var mı acaba? Nasıl olduğunu çok merak ediyorum .
Gulchirai Pelin86 bicirinannesi merhaba ben cekmekoyde otryorum uzak da olsa kartala gıdyorum doktorum Gazı Yıldız ve çok memnunum onlara sordum TemmuZda eskı bınadan yenı bınaya taşıncakmış Agustos sonu eylul başı inşallah doğumum orayı düşnyorum
Cansel34 bicirinannesi canım bende orda 2 dusukten sonra tedavi gördüm ve sonra hamile kaldım şuan12 haftaligiz sureki o hastaneye gidiyorum orda kaç kisiyede sordum buranın doğumu nasıl diye çok memnun kalmışlar
Pelin86 Yeni binasinda sadece poliklinik bakilmiyormu? . Bende gecen gittim beyendim ama yatislar nerde bilmiyorum üste kalsin bilen varsa yorum alalim .
bicirinannesi Gulchirai çok teşekkür ederim canım🥰🤲🏻 İnşallah benim Doğuma da yetişir. Ağustos 12 gibi bizim de Doğum da inşallah
bicirinannesi Gulchirai inşallah paylaşıcam nasipse 🥰 ben de bi kere şeker yüklemesi için gittim sadece. rastgele Gazi beyi seçmiştim ☺️ İyiydi gerçekten. Ama Doğum konusunda nasıl olur bilemiyorum işte. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah hayırlı doğumlarımız olur 🤲🏻
bicirinannesi Cansel34 maşallah canım sağlıkla büyüsün inşallah miniğin 🥰🤲🏻 Benim de evime en yakın orası olduğu için nasipse orda Doğum yapıcam. Normalde muayenem Yavuz selim taşocaklarında. O yüzden lütfi kırdar da kimseye soramamıştım. Teşekkür ederim cevabın için ☺️
Motherxxx Bende etrafımda özelde doğum yapanlardan çok olumsuz şeyler duyuyorum devletin ebeleri daha iyi diyolar kafam çok karıştı lütfi kırdarada gittim bi kaç kez doktprları çok iyiydi burda doğum yapıp öneten varmı?