Ecmelinannesi Kızlar ya işte bi kac kez böyle karnımda sertlik oluşuyor ve kasılma oluyor bebek çok kendini sıkıyor sizce neden olabilir endişeliliyim
oglumvebenn Ecmelinannesi magnezyum takviyesi kullanıyor Muş’un? Kasılma oluyordur normal canım , çok sık olmaması için magnezyum yazıyor doktor genelde, sen de her gün maden suyu içmeye çalış
Ecmelinannesi Alarasel 25 haftaligim daha çok korkuyorum ya anca bayramdan sonra doktoruma gorunurum bi soruyum dedim
Ecmelinannesi Alarasel böyle bazen çok sert oluyor taş gibi bebek hiç hareket etmiyor sonra düzelince hareket edip tekme atıyor
Alarasel Ecmelinannesi cnm bnde bi ara oldu halada ara ara oluyo ama korkma Allahın iznyle böyle çok sert değilse ağrı sancı yoksa kmklndiği içinde olblr bebiş
EsZe oglumvebenn doktorun sorduğu “kasılmaların var mı” sorusu karnın kasılması mı oluyo 🤦♀️ Ben de kola bacağa kramp falan girer ne bileyim bacak kasılır falan öyle soruyo zannedip hep yok diyorum. Magnezyum kullanıyorum gerçi ama, kasılmam ara ara oluyodu. 29 haftalığım 2-3 saat önce lavaboya diye uyandım panikten uyuyamıyorum yaklaşık 1 saattir sürekli oluyo geçiyo. Ama ağrım sızım yok çok şükür sorun yoktur di mi?
Ecmelinannesi oglumvebenn ya doktor verdi ara ara kullanıyorum. İlaç kullanamıyorum ne bilim eskiden ilk aylarda sık sık ilaçlarımı içerdim şimdi ise salıveriyorum
oglumvebenn Ecmelinannesi canım hiç bırakma, sonra sen üzülürsün, ben de omega takviyesini birkaç gün içmedim, hemen bebek zayıfladı kilo alımı yavaşladı, hemen etki ediyor, ilaçları düzenli kullanmak gerçekten önemli