Haziran sonu annesi olmayı beklerken aceleci kızım bana çifte bayram yaşatmayı planlamış 36+6 dık bu gün ve kızım ters di dönmesini bekliyorduk bayram sonrası randevumuz vardı kontrolden sonra dönmediyse sezaryan için gün verecekti doktorumuz babamız bayram temizliği yaptı bütün gün bizde kızımla onu izledik elimizi sürdürmedi hiç bir şeye son salonun perdeleri kalmıştı makineye attı bende uzanıyordum içerde bir ara laboya girdi o esnada benim suyum geldi birden su geliyor diye seslendim panik yaptım banyoya koştum daha günü var diye babamızın aklından bile geçmiyor tabi çamaşır makinesi su kaçırıyor sanmış tamam bakarım şimdi diyor su geliyor diyorum tamam geliyorum ne acelen var geliyorum diyor 😂😂😂 böyle bi komik anımızda olmuş oldu böylelikle gelince bir baktı su gelen çamaşır makinesi değil benim di devamlı su geliyordu nişanınla berber gelmişti onuda bir panik aldı elimiz ayağımıza dolandı ne çantayı almak ne kapıyı pencereyi kapamak geldi aklımıza balkon kapıları açık kalmış hep 😂😂 apar topar çıktık evden hastaneye geldik acilden giriş yaptık hastane bom boş bir tane ebe var sadece nts ye bağladılar doktorumuzda şansına seminere gitmiş ordan da Bayram tatiline geçicekmiş başka doktoru arıcaz kabul ederse bu gece sezeryana alıcaz dediler doktoru aradılar gelesiye suyum komple boşaldı önce ciğer geliştirici iğne vurdular doktor geldi muane etti suyum komple boşalmış 1 santim açıklığım var ama kızım hala ters kendimi 10 dakika da ameliyathanede buldum saat 10.30 da kızım spinal sezeryanla 3.230 grm olarak dünyaya geldi sütüm gelmedi henüz mama verdiler şuan yanımda mışıl mışıl uyuyor minnoşum şuana kadar hiç ağrı sızı yaşamadım kimse korkmasın sezeryandan hala şoktayız hep beraber allah herkezi sağ salim evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah bizimde hikayemiz böyle teyzeleri 😂😂😂