Calimeros Yares benim ilk gebeliğim tecrübem yok ama işte insanlar önerilerde bulunuyorlar bende benim gibi olanlara fikir veriyorum bu birazda sanırım bünyesel kansızlarda fazla kanama olmuyor komşumun gelininde bunu gördüm kadın kansız olunca fazla kanaması olmadı üç ünite trombosit verdiler kanı yükselsin diye
Yares Calimeros Allah’a şükürler olsun kansızlık yaşamadım canım ama çoğunluk aman aman bir kanama yaşamıyor sezaryen sonrası
Ftmrt merve1650 ben yıkayıp ütüleyip bebeğin beşiğine koymuştum herşeyi 32. Haftada 37. Haftada kontrolde doktor yarın alalım dedi hemen çanta ya koyuverdim fazla rahatım galiba 😂😂
Bebekveben zeynepsalgarr1 canım kaynayan suyun içine atıp 3-5 dk bekletip alıcam. Ekstra bi temizleyici kullanmayacağım biberonun kullanma kılavuzunda yazıyordu
23sekerkiz Bebekveben bende bayramdan sonra 28 oluyorum yavas yavas hazirlamak istiyorum birazdan zor ve riskli bi gebelik geciriyorum herkes cok erken diyo ama bana erken gelmiyod siz ne dusunuyorsunuz bu konuda
Bebekveben 23sekerkiz yapabiliyorsan erkenden yap canım ben bebişin kıyafetlerini 32 de falan yıkadım ütüledim bu zamana kalsa zorlanırdım galiba. Her gün yavaş yavaş yap canım
23sekerkiz Bebekveben aynen bencede erken degil yikayip utuleyip cantami hazirlayayim ben hazir olsun
23Zumra merve1650 ayni bende 34.2 haftaligim usengecligimden hazirlamadjm bile 🤦♀️ yikadim utuledim herseyi dolapta duruyor oyle
Emine82 merve1650 37 haftalık olduk herşey hazır sadece çantaya yerleştirmesi kaldı bu hafta yerleştiririm inşallah hep erteliyorum
oglumvebenn zeynepsalgarr1 evet canım ben de günlerce uğraştım , kıyafetleri hazır hale getirmek baya zahmetli, ni de tam bitti diyorum yeni bir şey alıyoruz onu da yıkamam gerekiyor, valiz yine kapanmıyor :)
zeynepsalgarr1 oglumvebenn benimki de sanırım Doğum anına kadar kapanmıcak gibi🥰 bebeğin eşyalarını bebek çantasına mı hazırladınız yoksa hepsini valizde mi birleştirdiniz
oglumvebenn zeynepsalgarr1 kabin boy valiz almıştım ama sığdıramadım tabi, bebek ve benim kıyafetlerimi valize koydum, bez, depend vb bakım malzemelerini de sırt çantasına koydum, ancak sığdı ☺️
Seymakayaoglu Ben 36 haftaligim hic bir hazirligim yok 😂😂 tek bisey bile almadim cok temmelim 1 hafta sonra kontrolum var sezeryan günu verirse ozma baslicam bir günde hallederim diyorum 😂😂
Gulenyuz95 merve1650 bende 34 bitti 35 e girecem yarn ev temizliği bitirdim anca bayram dönüşü hazırlayacağım ınsallah