Tugba3434 Kızlar 39+2 günlük hamileyim hala sancı nişan su vs yok korkuyorum önerisi tavsiyesi olan??
seyma4066 Tugba3434 39+4 olduk bizde ama burda hikayeleri okuyorm suyum geldi nişanım geldi filan diye anlatıyolar bende tık yok sanki bunları hiç yaşamıcakmışım gibi bi his oldu.sancı da yok hiç bir belirti yok beklemekten stres oldm artk 😞
AynurDemir Kizlar bebekleriniz erkek mi ?? Genelde erkekler gununu doldurur bekletirmis benim erkek 40 + 2 olduk gelmiyor pasa
Mikayilsmom Ya skuat yapmak. Hurma yemek falan baslatiyo diyolardi her seyi denedinizmi? 😂Ben 36haftaligim 38de gelsin istiyorum
seyma4066 Mikayilsmom ben hepsini denedim denemeye de dewam ediyorm günde 10km ye yakında yürüyüş yapıyorm ama yine yok
Mikayilsmom seyma4066 hay Allah benim planlar suya dustu o zaman bebek ne zaman isterse o zaman doguyo demek😂
_Hayriye_ 39+2 den selamlar 🙋🏻♀️ Hiç tik yok benim oğlanın geleçeği yok valla ne nişan ne sançi nede suyum geldi 😅 Hayirlisi deyip bekliyoruz 😅 Birde bi aktifki yarabbim kivrandiriyor beni tekmelerinde hareketlerinde😥 O yeri nasil buluyor benim Paşam anlamiyorum🙈😂 Rabbim hepimize hayirli Doğumlar nasip etsin🤲🏻