biranneikikalp Bende 12+3 haftalığım Cuma günü gidicem ikili tarama için umarım cinsiyet tahmininde de bulunur 🙈
snmnl Ben bugün 13 e girdim.dr 12+4 te muayeneye gittiğimde tahminde bulunmadı diğer ay dedi cinsiyet.taramaya grdim sonuç 600/1 dedi
Izzet Biz hala kac oldugumuzu bilmiyoz normal sartlarda 12+5 iz ama doktor alti gun onde oldugunu soyledi 13+4 dedi cinsiyetini kiza benzetti 😍😍😍
Kivilipastaa 13+1 ultrasona göre de 13+4 felan sanırım 🌸cinsiyet tahminde bulunamadı popişini dönmüştü 🌸
Dniiz 13+2 ikili testi 10+5 de yaptı doktorum cinsiyet daha net belli değil dedi aöa bebek 1 hafta öndeymiş :)
HazelSeren alyavetuna ben gıttım tarama yaptırmadım tahmınde bulundu bacak arası boş dedı ama ıhtımal verdı kesın konusmadı kız olabılır dedı
Skbn01 kadernurr bende 13 haftalığiz ikili test bayramdan sonra yapılacak ama testler öyle hemen çıkmıyor mu ya ben hemen alırız diye beklemiştim
kadernurr Duuyguum merhabalar 9 gün önce bu postta bulusmustuk Allaha çok şükür çok güzel sonuçlar aldık birde kızımızın olcağını öğrendik ☺️☺️💕