Seyma123 18+2 günlük hamileyim kızlar neredeyse 1 haftadır akıntım azaldı neredeyse silmesem gelmiyor normal mi acaba bu durumu yaşayan var mı
Esra1260 Seyma123 20 haftalığım en başından beri deli gibi akıntım var hiç kesilmedi o yüzden bilemiyorum tatlım 🤷♀️ Üstte kalsın
FSCMK Seyma123 doktorum sordu akıntın oluyormu diye evet dedim biraz arada fitil yazıyorum olunca kullan dedi ver gerçekten birtane kullandım fitilden çok iyi oldu doktora git de fitil felan versin iyi oluyor
Seyma123 Kızlar hiç başına böyle bir durum gelen yok mu yada bilgisi olan doktorumu arayamadım pazar günü olduğu için
Svdbkn Seyma123 bilgim yok bu konu da ama iyi bişey mi akıntı olması ? 20 haftalık hamileyim bende de var akıntı hem."özür dileyerek söylüyorum" kokulu nefret ettim ya yok böyle bişey 😠 geçse gitse diye dua ediyorum bende 🤷♀️
Aynur56 Svdbkn benimde hamile kaldigim günden bugüne kadar hep akintim var ve dediğin gibi kokulu nefret ediyorum artık sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum üstümü başımı napicam bilmiyorum çok rahatsız oluyorum
Seyma123 Svdbkn ayy hiç sorma canım yaa bi ara benimde öyleydi o zaman çok diye şimdide yok diye korkuyorum insan ne yapacağını şaşırıyor
Seyma123 Aynur56 benimde hep vardı ama bu sıra az artık yarın doktorumu arayıp sorarım gel derse giderim Saol canım benim
Svdbkn Seyma123 korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum ama ben içini ferah tut benim de geçse gitse 🤷♀️🤦🏽♀️