Lena_esra 13+6 doktor bacak arasına baktı ve çok hafif bi çıkıntısı var demişti ama cinsiyeti söylemedi 16 haftada gel tekrar dedi ozamana kadar çıkıntıda herhangi bir değişim olur mu acaba
Benimminikim Lena_esra benim doktorum 12+6 da tahminen de olsa söylemişti benimkiler oğlan allahım size de öğrenmeyi nasip etsin😊🌹
Lena_esra anapanda12 sabırsızlıkla bekliyorum artık yaa alışveriş heyacanı başlasın istiyorum şuan anca bakmakla kalıyorum😏
Lena_esra HazelSeren ayy bi ben değilmişim kontrolüm ayda bir onu bile beklemiyorum iki hafta falan oldu mu gidiyorum hemen😃
Lena_esra Biz aslında gördük gösterdi ama hafif çıkıntısı var dedi bu kızda da erkekte olabilir dedi söylemedi hafif çıkıntıyla erkek olma ihtimali var mıdır?
Ozgemlym Bugün 16 haftalık olduk haftaya dr gideceğim 13 ve 14 haftalarda göstermedi bizim de :( inşallah haftaya gittiğimde gösterir.
Lena_esra ozgurhayalim hafi hayırlısı bende sabırsızlıkla bayramdan sonrasını bekliyorum bi kızım var bide erkek olmasını istiyorum tabi ama allah hangisini nasip ederse🙏
Ozgemlym HazelSeren aynen bi 15 dk önce çikolata ye dediler ama benim tatlıyla hamilelikten sonra aram baya bozuldu :) zorlayacağım kendimi :) teşekkür ederim