Zeynepzercu Sırtımda karnimda kolumda ayaklarimda parmaklarimin arasi avuç içim geçmesi için ne yapabilirim bunu yaşayanlar ve bilenler ne çözüm yolu buldu bunun adı da gebelik alerjisiymis
[silindi] Zeynepzercu aceba tüy alma şeklin mi etkiledi diyecem parmak aralarıma da oldu demişsin acilen doktora görün
Calimeros Zeynepzercu https://hizliresim.com/kMZVlD benimde bu şekilde önce karnımda başladı kollarım bacaklarım sırtım heryerime kaşıdıkça yayıldı cildiyeye gittim madalyon hastalığı dedi gebelerde sık görülen bişeymiş sebebi bilinmiyor geç iyileşiyor kaşıdıkça yayılır kaşıma dedi bebeğe bir zararı yokmuş krem verdi kullan kontrole gel dedi
anapanda12 Doktora görünmekte fayda var bebeğin plesantasından kaynaklı diye görmüştüm tvde ilaçla serumla tedavi altına alınması lazım
Kimya Sinek ısırığı gibi kaşımişsiniz. Evde kedi varsa pirede olabilir. Gecen yil benim ev pirelenmisti bacaklarim boyleydi. Ama arkadaslarin dedigi gibi hamilelikten olabilir bir gidin doktora yarin.
Deletedmom143 Zeynepzercu cok kotu olmus kuzum ya Git o zaman.benim basenlerim oyle olmustu.aksam hasaratlar dislemisdi bende kaşimisim diye oyleydi.bana igne vurdular gecti Ama senfeyi coktu
Burcuveburcum Zeynepzercu geçmiş olsun doktora göründün mü alerji tipine bakılması gerekir krem ya da ilaç verilebilir