Melli 25agustos aliexpressin geç gelme ihtimali olmasa ben de oradan düşünüyordum erteleye erteleye vakti tüketmiş oldum 🤦🏻♀️
Melli RabiaGlck 4 adet çelik balenli yazıyor aslında ama bilemedim yamuna da daha fazla mı balen var acaba?
Gebelikbilgisi Melli buda balenli yamunada. Ama yamunanın kumaşı baya kalın bu delikli gibi bu yüzden esneme payı daha fazla olur ki bu da iyi bişi diil.
Sad3c3m Kızlar korseyi doğumdan sonra sürekli mi takmak gerekiyor nasıl oluyor gün içerisinde bir kaç saat mi tkılıyor yoksa? Hiç bi bilgim yokta bu konuda🤦♀️
Minifasulye Melli lateks olan korselerin hepsi aynı özellikte, kullandım daha önce. Yamuna sadece isim yaptığı için o kadar pahalı.
Melli Minifasulye dün bir arkadaş attığım bir linkteki ürünle ilgili bence de çok mantıklı bir yorum yapmış delikli olan ürünler çabuk deforme olur yamuna kalın diye ben de bu sefer bu ölçütlerde bir araştırma yaptım yine çok uygun fiyatlı olanlar var mesela şu ürün https://www.akakce.com/diger/en-ucuz-gercek-latex-zayiflama-korsesi-7-balenli-hamilelik-sonrasi-toparlayici-inceltici-korse-fiyati,419558656.html
Melli Minifasulye dün bir arkadaş attığım bir linkteki ürünle ilgili bence de çok mantıklı bir yorum yapmış delikli olan ürünler çabuk deforme olur yamuna kalın diye ben de bu sefer bu ölçütlerde bir araştırma yaptım yine çok uygun fiyatlı olanlar var mesela şu ürün https://www.akakce.com/diger/en-ucuz-gercek-latex-zayiflama-korsesi-7-balenli-hamilelik-sonrasi-toparlayici-inceltici-korse-fiyati,419558656.html
Melli Minifasulye bu ürünü inceleyebilir misiniz rica etsem.Daha önce çok zayıftım dolayısıyla bırakın korse almak görmüşlüğüm bile yok 😄siz kullanmışsınız belki bana yardımcı olursunuz bu konuda
Minifasulye Melli bu ürün göründüğü kadarıyla birebir aynısı, fiyatıda gayet iyi. Bende almayı düşünüyorum doğum sonrası için.
Melli Minifasulye yaaa çok sevindim 😄 umarım öyledir ya gerçekten bi korseye o kadar para vermek istemiyorum. Teşekkür ederim incelediğiniz için🙏🏻
Brnaren İnstagramda irembabykids diye bir sayfa yamuna korseniz aynısını satıyor daha uyguna hatta videolarında tedarikçisini buldum diyordu
Melli Brnaren güvenilebilir mi bilmiyorum İnstagramdaki sayfalar çok sağlam gelmiyor bana önceki tecrübelerimden kaynaklı
[silindi] Beden olarak nasıl karar veriyorsunuz kızlar? Bende alacağım 37 haftalığım ama bedenine bir türlü karar veremedim.gebelikten önce s beden giyiyordum.ayrıca bende yamuna değilde fiyatı uygun olandan alacağım sonuç itibariyle İkiside korse😁
Melli [silindi] onu da internette kilo aralıkları için kaç beden alınması gerektiği yazıyordu açıkçası oralardan bakıp almayı düşünüyorum sanırım s beden alacam şu an 71.5 kilom 36+4 haftadayım
RabiaGlck Derya0707 giriş yapamıyordum şifremi unutmuştum yeni gördüm doktor ne zaman onaylarsa o zaman kullanılıyor. Genelde 2 hafta sonra baslanıyor
[silindi] Melli instagramda latex korse için biyerle görüşmüştüm tam olarak hatılamıyorum onlar bana l bedenin olacağını söylediler bende 37 haftalığım 72 kg yim.bunları belirttim korsenin kalıbı dar l olur dediler.