En basından berı burda sızlerle dokuz ayı gecırdık.hatırlayanlar vardır belkı 24 cu hafta ıtıbarıyle su azlıgı sebebıyle sıkıntılı bır surecımız baslamıstı.hergun üç lt serum alarak erken dogum için tum hazırlıkları yaparak sükürler olsunkı 39+2 cı haftaya kadar geldık.28 mayıs gunu pıknıge gıtmıstık gayet ıyıdım akşam gelınce hafıf hafıf belıme kasıklarıma agrı gırmeye basladı.bekledım dolandım dus aldım gecmedı esımle ablama soyleyıncede bır heycan kı hemen hastaneye gıdelım oldu.gıttık bır santım acılma dedı ebe doktoruma haber verdı doktorum eve gıtsın sabah gelsın dedı.o gece uyudum gayet rahat sabah doktoruma gıttım acılma var ama nst de sancı cıkmıyodu fakat suyumuz az oldugu ıcın yatıs verdı.benım hafıf hafıf sancılarım vardı cok yavas olarak sunıde bagladılar.agrılar gıt gıde sıddetlendı fakat hıc sancım gorunmuyodu gece saatlerınde kovrandırıcak raddeye gelmesıne ragmen hala sancı gorunmuyodu.o geceyı hastanede gecırdım sabah doktorum geldı muayne attı ıkı santım acıklık dedı ben şok.dunyam yıkıldı.ama bugun bu ıs olucak bebegı daha gazla zorlayamayız dedı ve sunıyı yukselttı alttan rahım yumusatıcı verdı ve muayleyle suyumu patlattı.oglen gıbı artık dayanılmaz sancılarım basladı.ve cok sukur 5 santım acıklık dedı saat üç bucuk gıbı dogum haneye alındım tekrar tekrar el muaynelerıyle dogumu baslattılar evet ınanılmaz bır agrı vardı artık dayanamıyodum benı sezeryana alın dıye herkeze bagırmaya basladım.onlarsa benı tesellı ederek bak gelıyo bak bası gorundu hadı ıkın derken bır hamleyle ıkındım ve o muhtesem rahatlık ve kızımın sesı.bu arada acı esıgım cok dusuk oldugu ıcın bana sakınlestırıcıde yapmıslardı ve narkozlu gıbıydı kafam sersem gıbıydım.kızımı alıp yanıma koydular sadece ona bakıyodum gozlerımı bıle kırpmadan doktorum o sırada dıkıslerımı hallettı hıc bır sey hıssetmedım kızlar. Dünyalar guzelı kızımı ızlıyordum osırada.cıkma anında cok zorlandıgı ıcın bır ara vakumla alalım dedıler ben onu duyunca son o ıkınmayı yapmıstım.bıraz zorlandıgı ıcınde kızımın kafası upuzun cıktı.ama şimdi duzeldı. 30 mayıs beşe cegrek kala 3310 kg 51 santım dünyalar guzeli cennet kokulu kızıma kavustum.evet zor oldu ama herseye deger.iyikide normal yapmısım kızlar.bugun üçüncü gunumuz gayet iyim bebegıme kendım bakıyorum her ısımı yapıyorum ılk ıkı gun sutum azdı suan sütümde öok ıyı gelıyo.beraber kızımla yenı bır hayata goz actık.uzun oldu hakkınızı helal edın rabbbım hepınızı bır avazda kurtaraın saglıcakla.sormak istedıkleriniz varsa cevaplarım kızlar.