Kızlar selam iki haftadır açılmam vardı 2cm ama ilerleme olmadı bebeğimde kanala inmişti halbuki son üç gündür adet sancısı gibi bir sancı vardı salı günü şiddetlendi kontrolum vardı zaten hemen doktora gittim hala 2 cm dedi eve gönderdi sıklaşırsa gel tekrar bakalım dedi biraz daha artınca beş saat sonra tekrar gittim 3 cm olmuş agrılar devam ederse şiddetlenirse gece gel aynı düzeyde olursa yarın gel yatış yapalım dedi ogun bol bol yürüdüm yemek yedim eve gittim temizlik yaptım ama sancım durdu ben yinede sabah gitmeye kararlıydım saat 6 gibi agrılarım tekrar başladı hastaneye geldim yatışımı yaptırdım 4 cm di biraz daha yürüdüm 5 cm oldu ama ilerlemem durdu daha sonra suni sancı verdiler ama hiç gelmeden kendi agrılarım başladı insanı tepindiren türden bütün hastaneyi inlettim diyebilirim agrınızı yani sancıları kontrol altında tutarsanız çok rahat edersiniz ama ben bunu başaramadım bir anda sancılar deli gibi gelmeye başladı doktorum bağır nasıl rahat edersen diyince valla avaz avaz bagırdım 😁 ama her bir saatte alttan muayene ediyolardı ve en zoru buydu sanırım 9 cm e ulaşımca masaya geçtim doktorum birazda eliyle mudahale etti ve 4 sancı dalgası 8 - 10 ıkınma derken bebegim hop çıkıverdi o an herşeyin bittiğini anladım tüm acılar gitti 🙏benim rahim kanalım fazla kalınmış cabuk incelmediği için açılmamda zorlanma oldu ama yinede emeksiz hiçbirşey olmuyor çok şükür 7 de yatışım yapıldı 16.00 da herşey bitmişti ve bebegimi emzirdiğim an çektiğim herşeye degdi doktorumun kucagıma atması o an her anını görüp yaşamak dünyalara bedel ☺Darısı basınıza kızlar