Kdrklc0 Kızlar neler yaptınız hazırlıklar nasıl gidiyor ? Bebek odasını nasıl yaptınız stickerla falan süslemeyi düşünüyorum odayı ama siz neler yaptınız merak ettim fikir alışverişinde bulunalım birbirimize 🙂☺️
sevval55 Kdrklc0 benimki daha cok minik cinsiyet bile öğrenmedik ama simdiden odayı yapıp her dakka izleyesim var🙈🙈 boş odaya girip cıkıyorum
[silindi] Kdrklc0 1 yıl yanımda kalıcağı için oda yapmıyorum kızıma şimdilik 🤗 1 yaşında ayırıcam inşallah. Ama oda yapanlara bakmak hoşuma gidiyor çok güzel şeyler düşünüyo anneler 🥰
Cbellle Kdrklc0 oda yaptım dolabını da yerlestırdim ama süsleme işlerini doğumdan sonraya bırakıyyorum. Allah nasip ederse süsleriz mevlüdüne kadar.
titebouille Kdrklc0 çok hevesliyim ama kendi evimizde yapacağım 5 yıl sonra tayinimiz var inşallah... Yoksa Winnie stickerslar alıp süslemeyi düşünüyordum odası zaten açık sarı renginde..
Kdrklc0 sevval55 canım bende öyle diyordum bi baktım 34 haftalık olmuşum. Mobilyalar beşik bayramdan sonra gelecek bakalım sabırsızlıkla bekliyorum bende bayramdan sonra temizlikti odaydı falan herşeyi halledicem inşallah 😂
Kdrklc0 [silindi] benim yatak odam çok küçük o yüzden mecbur boş bi oda vardı orayı hazırlıycam aslında en mantıklısı ama 😂