bilnazo68o 27 haftayiz biz. Kendi kendimi kontrol ederken vajina girisinde ve dudaklarin ic kisminda püturlukler var . minik minik . vajinanin normal göruntusumu yoksa baska birseymi aklima cok takiliyor ya.
Deletedmom143 bilnazo68o normal canim bence.cunki bendede var o.hep evvelden vardi o .hic takmadim bile bra kadar
Haribo42 bilnazo68o canım bi sonraki muayenede alttan kontrol ettir ( benm belki aynı şey değildir ama mantar varmış benm haberim yoktu kaşıntım hiç olmuyodu sonra ilaç verdi doktor onu bitirdikten sonra resmen şeyimin dokusu değişti afedersin iç tarafı pürüssüz oldu o bakterilerdenmiş bnm ) artık her kontrolde baktırmayındüşünüyorum:))
bilnazo68o Deletedmom143 internetten arastiriyorum. Vajina siğili olabilme ihtimali varmiki. Ben bugun farkettim .ama ne iliskide agri ne kanama bisey yok .10 aylik evliyim .pembemsi ve minik minik .senin nasil
bilnazo68o Haribo42 benim akintim cok oluyodu camasirim islaniyo demistim. Muayne etmedi ama fitil vermisti onu kulladim. Ben bugun baktim kendime. Defarmosyonlu . yırtık yırtık gibi ve minik minik et parcalari var gibi dudaklarin icinde:(/
Deletedmom143 bilnazo68o benimki pembemsi diyil canim.sut rengi gibi cok kucuckler sanki kopmuslar ust kati oyle gibiler.bende hamilelikden omce iliskiden somra sizliyordu simdise oyle diyol ama.bilemedim canim valla.bendeyi cok kucucuk
Haribo42 bilnazo68o bnmde aşırı akıntım oluyodu ve resmen bitti gibi bişey meğer hep mantardanmışş seni tabi bilemiyorum canm doktora söyle kontrolündee
bilnazo68o Deletedmom143 siz lac haftaliksiniz. Doktor kacinci haftada alttan muayene ediyor bilginiz varmi acaba
Deletedmom143 bilnazo68o ben 28 haftalik Hamilelokden oncede vardi bende allttan hic muane olmamisim ben.sen iyisi doktora gorul kotu bisey olmaz insallah
bilnazo68o Deletedmom143 kontrolume cok var 25 haziranda daha özele gidiyorum bide. Arastirdim baktimda .sirke kullanmislar 1 haftayi bulmadan gecmis .devletttede pek onemsemiyolarmis.cok minik zaten belkide yapisi oyledirde ben telaslanmisimdir. Sirke yontemini uygulayim insallah gecer gerek kalmaz :/