Kivanclimerve Iyi geceler 16 haftalik oldum 2 gun once doktor randevum vardi sormayi unuttum havuza girmemde sakinca varmi gireniniz varmi acaba👀
Halimearslan55 Kivanclimerve her gün düzenli olarak yüzüyorum ve spora gidiyorum. Su sıcak olmadıgı sürece sorun olmuyor havuz sıcak olmuyor zaten bebek içinde senşn içinde iyi oluyor tavsiye ederim ilk oğlum da da yüzmüştüm Doğuma kadar
seon90 Kivanclimerve ben çok girdim canm bi sakıncasınyok mikrop kapmamaya dikkat et sadece.yoksa yüzmek çok faydalı ama kulaç atarak yüzme sırt üstü yada kurbağa gbi yüz
EmraheydaBier Kivanclimerve oo ben 8 haftalıktım bi başladım girdim yaz boyunca çok şükür bişey olmadı doktorum yasak dedi dinlemedim şuan gidebilsem yine giderim ama yürüyemiyorum artık 38+2 yim😂😂çok faydalı yüzmek gebelikte tabi yorulmadan ve havuzdan çıkar çıkmaz hemen duşa tabi
Serdogrul Kivanclimerve ben hamıleliğimin en basından berı girdim özellikle de suanda 36 haftalıgımın doktorum yuru dedı yuzebılır mıyim diye sordum. Çok iyi olur butun kasların çalışır ımkanın varsa yuz dogumun kolay olur demıstı. Bende yurumektense yuzmeyi tercıh edıyorumZ daha rahat oluyo
Kivanclimerve Halimearslan55 kacinci haftada basladin peki..birde 1 saatlik seans cok gelmez dimi.su sicak degil zaten hatta biraz soguk dedi arkadasim klor seviyesi biraz fazla dedi
Esa Canım havuzu bilmiyorum ama ilk 3 ay denize girdim her çeşit yüzdüm. Enfeksiyon kapılabilir falan diyenler oluyor havuz ve deniz için ama ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım ve yüzmek bebek için faydalı. Yinede doktoruna bi sor istersen
Kivanclimerve Esa banada ilk 3 ay sanki girilmez denmisti oyle hatirliyo gibiyim eminde olamadim o yuzden sordum..doktoruma randevum 1 ay sonra teldende bise soramiyorum cok sert bi doktorum var 😕
Esa Kivanclimerve benim ilk 3 ay yaza denk geldi onun icin girdim hatta keşke hava sıcak olsa bugünlerde öyle bi denize giresim varki anlatamam deniz hastasıyım 😊 sağlık ocağına kayıt yaptirdiysan istersen git orda ebeye sor. Bide doktorunla rahat konusamiyorsan bi gözden geçir çünkü uzun bi süreç merak edilcek sorulmak istenen cok şey olucak benim için en önemlisi iç rahatlığı
lutfiyearalik 5 haftalık hamileyken tatile gideceğimiz günden 1 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Doktora sorduk özellikle, gidebilirsin ama kendini yorma, fazla nefessiz bırakma kendini dedi. Girdim, şükür hiç bir şey olmadı.