ozge_yasin_budak Kızlar daha önce post açılmış mı bilmiyorum baktım ama bulamadım 37.hafta 3 günlük hamileyim bebek doğum pozisyonuna girmemiş benşm yapabileceğim bir şey var mı acaba yardımcı olurmusunuz
Hazalersin ozge_yasin_budak hayır canım ne alaka benim bebeğimi doğumda kanala yerleştirdi ebe endişe etme akışına bıraak 🙏🏻
hunilimom ozge_yasin_budak ben 40 haftaligim daha benimki de girmedi kanala canım başı aşağıda 36 dan beri ama kanala girmedi normal doğum bekliyorum bende daha zamanin var girer merak etme
ozge_yasin_budak Hazalersin nasıl canım yani nasıl yerleştirdi ki öyle birşey de mi var normal doğum istiyorum o yüzden endişelendim biraz
Hazalersin ozge_yasin_budak bende normal doğum yaptım canım, elini vajinaya sokarak bebeği oraya koyuyo çok can yakıcı bişey değil inşallah sende normal doğum yaparsın🤲🏻
ozge_yasin_budak Cileklipasta ikiside aynı şey olmuyor mu canım k. Bakma ilk doğumum bilmiyorum sadece doktor bana doğum kanalına girmemiş dedi 38 hafta da tekrar gel bakalım hemde çatı muayenesi yapalım dedi
Cileklipasta ozge_yasin_budak pozisyon dediğimiz baş aşağı durması canım 😊 kanala doğumda bile giren varmış. Doktorlar durumu az çok anlıyorlar. Benimki kanala girmedi açılmam ve sancım da yoktu haftamızı doldurunca sezaryen oldum bu sebeple gelecek gibi değildi kendiliğinden. Hayırlısı olsun hakkınızda
ozge_yasin_budak Cileklipasta hm şimdi anladım canım teşekkür ederim o zaman benim ki daha dönmemiş oluyor 😄
Nergis34 Cileklipasta ben suan 33 haftalik hamileyim doktorm 32 haftalik ken baş asagida dedi yani doğum pozisyonuunu almış mi oluyor