Hamileligimin başından beri bu grupta cok sey ögrendim hep güzel olan dogum hikayelerini okuyup bir gün bende yazacam dedim.
Kizlar dün normal kontrolüm vardı 38+1 de doktor muane etti bi de cati muanesi etti öyle acili bir islem degil rahat olmak önemli muanede şok olduk 5 cm açiklik var doktor sen dogruyorsun dedi 🙃😏 ben şok normal dogum istiyordum ama biranda dogruyorsun lafini duymak şok etkisi yapti nasıl yani 5 cm nasil olmuş diyip durdum hemen yatış verildi dogumhaneye çiktik ama benim sancim yoktu yani 5 cm olana kadar da evde az bi sanci oluyordu ama ben yalancı sanci saniyordum dogumhanede sancim olsun diye suyum patlatildi ama o da dayanilmayacak bir sey değilmiş ondan sonra benim sancilar cogaldi plates topunda zipladim belime masaj yapildi yürüyüs derken aciklik 8 cm oldu her sey o kadar hizli ilerliyordu ki ben hala dogum yaptigima inanamıyordum artik ikinmak kalmisti orasi biraz zordu ama yapilmayacak bir sey degil bebegim 2.5 saatin icinde kucagimdaydi o dogma ani tarif edilmez bir duygu icinden bir can çikiyor mis kokulu hemen gögusune yatiriyorlar o an her sey bitiyor sadece yavruna odaklaniyorsun kesigim olmadi sadece bebegim cikarken yırtıgim oldu 4 tane dikisim var biraz zorluyor ama çok şükür evladimda bende iyiyiz ve evimizdeyiz rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🙏 bir uzun oldu ama daha kisalttim