Sdkgdc Merhabalar su gelmesi nasıl bi durum dün sanki idrar gider gibi oldu istemsiz bi şekilde böyle çamaşırı ıslatacak şekilde ama tekrar etmedi bi daha bu su gelmesi mi acaba doktorumda tatilde korkuyorum😱
Sengulkrgz Sdkgdc vallaha ben dogum yapmadim hic ama burada bilgilendigim kadariyla suyun eger gelirse onu mesela istesende tutamazmissin yani idrar gibi olmaz mis misal idrari tutuyoruz ama bebegin suyunu tutamazmisiz tum bilgim bu vallahi.Kimse yazmadigini gorunce bildigimi yazayim dedim🙏
oglumvebenn Sdkgdc canım akıntıdır o muhtemelen, su gelse daha yoğun olur, devam da etmemiş. Benim aynı haftalarda vajinal akıntım öyleydi hala öyle geliyor bazen , sanki su akmış gibi leke oluyor çamaşırımda ama akıntımmış o
Sdkgdc Sengulkrgz çok teşekkür ederim zaten çocuğum asagıda biraz idrar kaçırma da olabiliyor sanırım yine o şekilde oldu
Sdkgdc oglumvebenn canım sanırım akıntı yada idrar çünkü bebeğim asagıda hapşırınca falan kaçıyor sanırım yine öyle oldu valla endişe ettim baya ama devam etmedi
Sdkgdc Yadee aynen zaten basından beri akıntıdan lekeden hep diken üstünde yaşadım inşallah sağlıkla gelirler