Aysen Mantar olmuş olabilirsin canım süt kesiği gibi sürekli akıntı olur. Bende yaşamıştım fitil ve krem vermişti doktorum bir danış görün derim .Kaşıntıda yapar Hatta.
Obsesifk 123w123w canım acile git o zaman ben hiç duymadım böyle bişey ki et parçası genelde iyiye işaret olmaz gece gidemezsen yeın git mutlaka
muhallebik Progestan kullanıyor musun? Rengi nasıl tebeşir beyazı mı? Eline alınca krem gibi dağılıyor mu yoksa bildiğin kırmızı etteki yağ parçası gibi mi?
123w123w muhallebik progestan kullanmıyorum ama adalat rahîm sıkılaştırıcı kullanıyorum bildiğim et parçası ele falan alınmıyor yanı akıntı gibi bişey değil
muhallebik 123w123w bence de en erken zamanda hastaneye git ben de hiç duymadım ama internetten baktım kızlık zarının parçası olabilir yazıyorlar ama beyaz renk diyenlerde muayene olması yönünde tavsiyeleri var doktorların
Znp_ycl 123w123w ya merhaba ben merak ettim de benimle iletişime geçerse çok sevinirim bende vajina girişimde beyaz sert bir et parçası gibi büyük bir şey var bu normal mi
123w123w muhallebik doktordon geliyorum şimdi doktorumda kızlık zarının parçası önemli bişey yok korkma dedi
2019S muhallebik 2019S büyük ihtimal negatif bcikar dedi doktor 3 ay sonra tekrar kontrol dedi ordam hematoloji baktırdım oda bizlik bişey yok dedi romatoloji göster dedi .B12 ilacı verdi sadece
muhallebik 123w123w ohh maşallah bir şey değilmiş 🤗🙏🏼 Sayende biz de öğrenmiş olduk geçmiş olsun küçük bir telaş atlattın 😊