Merhaba kızlar sonunda bende kızıma kavuştum ☺️ Normal Doğum yapmayı çok istiyordum ama maalesef kısmet değilmiş sürekli yükselen tansiyonum yüzünden doktorum riskli gebelik bölümüne acilen gitmem gerektiğini söyledi ve etlik zübeyde hanım hastanesine yolladı doktor Bebek hareketlerinde azalma görünce yatışını verdi ve hemen yatmam istendi vizite gelen doktor 38+1 olduğum için bebeği riske atmayıp Doğumu başlattı balon takılması istendi 2 kere balon takıldı ve balon düştü 3 cm açıklığım vardı suni sancı vermeye başladılar ve 3 gün suni sancı aldım 2 gün suyum geldi ama hala açılma yoktu doğumhaneye indirdiler 1 gün de orada suni sancı aldım sabah vizite gelen doktorlara yalvardım en sonunda 2 doktordan başka gerçekten düzgün insan yok Doğumhanede bunu anladım sancıya ara veriyoruz ama devam edeceğiz bak diye uyardılar kabul ettim ve 3 günün sonumda 20 dakika uyuyabildim tabi arada uyanıp yine sancı çekmeye devam ettim nöbet değişimi sonrası gelen doktorlar yeterli açıklığım olmadığını yalnız 4.5 cm açıklık olduğunu bebeğin suyunun tamamen bittiğini bebeğin kanala girmediğini sezeryan olacağımı söyledikleri an itiraf etmeliyim çok sevindim 3 gün hiç uyumamıştım ve ağrıdan ağlıyordum eşimin imzasını bile beklemeden ameliyathaneye alındım spinal ile ameliyatım gerçekleşti ve canım kızıma kavuştum sonunda şuanda Yanımda uyuyor yarın taburcu olacağım çok uzun oldu biliyorum ama hikayemi sizinle paylaşmak istedim sormak istediğiniz sorular olursa cevaplamak isterim uzun oldu biliyorum hakkınızı helal edin ☺️☺️🙏