Mia01 Kizlar 34 haftaligim ama havanın sıcaklığı artık beni bunaltıyor gun boyu cok terliyorum sabah kalktığımda sırılsıklamim resmen aynı durumu yaşayan var mi yoksa ben urfanın sıcağında yaşadığım için mi 😣
Rahimeonurr Mia01 ben sivasta olmama rağmen geceleri yatamıyorum artik çok terliyorum durmadan soğuk su iciyorum 😑
ElmasSs Mia01 BEndede aynı durum var özellikle gece sırılsıklam oluyorum gündüzde terliyorum çok havlu omzumda geziyorum
Karen_ozge Mia01 aynı durumu yasıyorum bende hıc terlwdıgımı bılmem normalde ama uykudan bı kalkıyorum heryerım su gıbı hergun dus almama ramen yarım saat uyusam terlıyorum
[silindi] Mia01 ay ben de Urfa'dayım 10. Haftadayım hakkaten aşırı sıcak ya utanmasam çıplak dolaşcam evde ama fayda etmiyor ki yakında klimalı odaya taşırız biz yorgan döşeği böyle olmuyor hamile hamile hiç çekilmiyor
Ceyk Mia01 38 haftalığım bende aynıyım ateş basması ter boşanması çok kötüyüm hayatımın en zor 1 ayı oldu
Cakobel Mia01 33 haftalık hamileyim kendimi fırın içinde hissediyorum tövbeler olsun böyle yanmak yok 😁😁😥
Sad3c3m Mia01 evet güneydoğunun sıcağında yaşadığımız için bende aynı durumdayım yastığım sırılsıklam uyanıyorum cam kapı açık bana mısın demiyor😔
Mia01 Kizlar bu sorunları tek ben yaşamıyormuşum demekki hem yaz ayında olmamız hem hamileliğin verdiği bunaltı ve hararet çok etkiliyor..Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🙎♀️