DuyguSenturk PrenssAnnesiiii bulduğum tüm çözümleri söliyim size bende çok yaşıyorum çünkü sarı leblebi bi avuç,beypazarı sade soda,yüksek yastıkta yatmak,domates çikolata baharatlı yiecekler ve kızartmadan uzak tutmak, en sonda talcid veya renni şurup👍🏻
Tgcdmr PrenssAnnesiiii canım aynı durumdayım valla gaviskon u dikiyorum kafama içiyorum önceden içmiyim Bebek etkilenmesin diye kendimi zorluyordum doktor kendine eziyet etme bebeğe zararı yok dedi gece gündüz içiyorum valla
DuyguDuman Kızlar ben çantamda bile gaviscon double action pembe şişe bulunduruyorum ve yanma geldiği an bir yudum içiyorum rahatlatıyor yoksa dayanılacak gibi asla değil hatta bazı geceler eğer yediğime dikkat etmemişsem yediklerim afedersiniz ağzıma gelmiş öksürerek uyanıyorum
Dilaranil Bende 28+0 ve gebelikden önce vardı şimdi iyice şiddetlendi😔gece kalkıp kusuyorum o derece fenalaşıyorum bazen bütün günüm ızdırap dolu geçiyor sanki 🔥 alevler çıkıcak ejderha gibi hissediyorum 🤣ilaç kullanmayayım diyordum ama artık dayanamayıp başladım gastrol diye bi şuruba çok iyi geldi rahat rahat uyuyorum 🙏🏻