Zeytininpeyniri Kızlar 21 haftalık hamisim iki gündür aşırı kasık ve karin agrim var doktorumunda randevuları dolu bu hafta .... Sizde var mi boyle durum
XveAnnesi Zeytininpeyniri ben de 21 haftalığım şuan bu agrılar yok normal de olabilir rahim büyüyor ya ama doktora gözükmekte fayda var devam ederse
Rabia88 Zeytininpeyniri 22 haftadan beri kasık ağrım oluyor özellikle sabahları 😞 doktorlar normal dedi ama ister istemez hep korkuyorum
Zeze03 Zeytininpeyniri ya benimde öyle yan yatıyorum ağrıyor düz yatıyorum ağrıyor bilemedim ama normal sanırım
MKES Ayni seyler bndede var malesef ama karin agrisi daha siddetli buda gazdan kaynakliyms drm rezene onerdi onu iciyorm bi kac aydr agridigi zaman iyi gelio
scl Bizde 21 haftalık olduk kasık ağrım yok fakat karın ağrım var oda sanırım bebişin büyümesinden kaynaklı diye düşünüyorum 😌 bugün ayrıntılı ultrosona giricez inşallah çok heyecanlıyım 🙈
Sara Zeytininpeyniri Bende kabizlik probleminden cocuk sertlesiyo oyle agrilarim oluyo 😭😭😭😭.Simdide tansiyonum dusmus (((oluyorum😔😔😔
Zeytininpeyniri Çoğunlukta olması rahatlattı bugünde göbek deligimin etrafı çok aciyor kısa zmnda doktora gitmekte fayda var yinede