Nerminnil Mukus (doğum nişanı) geldikten ne zaman sonra doğumunuz oldu? Dün sancım vardı oluyordu geçiyordu. Bu günde öyle. Dakika düzensiz. Nişan geldi az önce. Ne zaman başlar doğum??
Yasemincifci Nerminnil canm benm Salı günü 1 hafta olacak hala beklyrm nişann gelmesi hemen doğumun olacağı anlamına gelmiyormuş kimi nişan gelince 24 saat için kimi 1 kac güne kimide 1 kaç haftaya kadar beklermiş
Durununannesi80 Yasemincifci ya yasemin her postta görüyorum seni kız maşallahh sen dogursan kendim dogurmus kadar sevincem benim 2 hafta oldu nişan hala ne agrı ne bişey nişanşa dogumun cok alakası yok sanırım😂
Yasemincifci Durununannesi80 2 haftamı sen dahada gözümü korkutma dur😂😂 8 inde 40 ımız doluyor baklm bu sıralar olmazsa artık 40. Haftada olur diye umut edyrm
Durununannesi80 Nerminnil valla 2 hafta oldu bende her an beklerken agrım dahi yok hergun squat plates topunda hareketler derken yok simdi halı cam silicem belki bi hareket olur 😂
Durununannesi80 emel16 valla ben öle yaptım bekledim agrım olsun diye olmadı ama 37 den itibaren tavsiye ediliyo agrı olmasada dogumu kolaylastırdıgını sylyolar