Trabzon Bende gaz ve tuvalet sorunu var bende bu büyük rahatsız ediyo gaz yüzünden kasiklarim agriyo zehir oluyo bana günlerim. Ne yesem ne icsem bilmiyorum
Busraferdiaktas Trabzon kayısı ye canım gaz sıkıntısı bendede oluyor ve inanılmaz bi ağrı oluyor kayısı biraz rahatlatıyor
Hulyalp Trabzon gaz icin kimyon cayi demleyebilirsin canim ben oyle cozum buldum hamileligimin basinda
Hulyalp Trabzon ikiz hamileyim hic bi zararini gormedim netten de arastirdim. Yeni dogan bebeklere bile gaz icin verilebilen bisey. Arastir bence sende aklinda kalmasin
Trabzon FatoSemi demedim hiç doktora canım dicem bu gidişim de. Bitane şurup var dedi kabız olunca onu iç dedim
FatoSemi Trabzon papaverin var. Küçük mum şəklində. Hər gün onu koyuyorsun bağırsaq yoluna.cok rahatladi yo. Binada doktor bunu yazdı kullaniyorum
Hulyalp Trabzon canim ben kaynamis 1 cay bardagina 1 cay kasigi attim karistirdim demlenmesini bekledim onu ictim gunde 1 kez. Genelde benim aksam cok oluyodu gaz sancim hemen rahatlatiyodu.
Yasemin6161 Canım günkurusu varya ondan al ye çok işe yarıyor bende ilk başta öyle olmuştum kullandım ve hala olacağımi anladığım zaman yerim hemen rahatlatıyor çok