Busraferdiaktas Doktorumu Değiştirmek İstiyorum. Konyada Gidip Memnun Kaldığınız Önerebileceğiniz Doktor var mı ?
Hulyalp Busraferdiaktas medova fuat beye gidiyorum basi biraz kalabalik ama cok iyi bir doktor bence. Gece falan geldi beni muayene etmeye
Guulseeen Busraferdiaktas medicana rengin karataylı kesinlikle mükemmel bi doktor normal doğum taraftarı ve gayet ilgili tavsıye ederm
Hulyalp Busraferdiaktas 150 tl canim. Erkek olmaz bayan olsun dersen yanlis hatirlamiyosam yeni iki doktor daha geldi bayan. Bu arada tek bebek dogum 2500 ikizler 3000 tl.
Hulyalp Busraferdiaktas ozellikle yeni gelen bi bayan doktor var (adini suan hatirlamiyorum ama yabanci erkek ismine benziyodu) 4 gun hastanede yattigimda biri geldi onun hastasiymis o da cok memnundu doktorundan bi arastir istersen.
Hulyalp Azer aras ulug canim ismi simdi buldum bayan doktor. Bi arastir istersen. Muayenesi en son 135 diye duydum
Hulyalp Busraferdiaktas rica ederim. Hastane olarakta cok iyi. hemsireler ilgili odalar guzel ferah gunde 2 kez temizleniyor falan. 4 gun kalmis biri olarak degerlendirme firsatim oldu🤗