Ahh. Bana normal hamile kalma şansın yok demişlerdi, tüp bebek tedavisi görürken Rabbim ol dedi ve normal hamile kaldım. Şu anda bebeğimin yanımda uyumasına inanamıyorum 🥰 25 günlük olduk, hep burda doğum hikayelerini okurken bir gün bende yazabilecek miyim diye düşünürdüm. Rabbime bin şükür 🙏🏻 8 mayıs gecesi lavaboya kalktım, hiç bir şikayetim yoktu. Daha doğuma iki hafta vardı, 38+1 dim. Kanamam oldu ve nişan geldiğini düşündüm. Çok gerildim önce. Sancım yoktu, kendimi sakinleştirip eşime de bişey söylemeden tekrar yattım. Uyuyamadım tabi 😄 sabaha kadar kaç kere lavaboya gittiysem kanamam arttı. Sabahı zor ettim. Erken saatte doktorumu aradım. Bu arada hastaneye 1 saat uzaklıktayız. Hemen gel bakayım dedi. Saat 9 da hastanedeydik. Doğum başlamış olabilir dedi doktorum. Nstye girdim sancım çıktı ama bişey hissetmiyordum. Hemen muayeneye çık açıklığa baksınlar dedi doktor. Gittim ama kalbim çıkacak gibi. En korktuğum o elle yapılan muayeneydi 😓 Bi baktılar 5 cm açıklığım var 😳 Annemi aradım hemen o da şok tabi 😄 Biraz bekledikten sonra 7 cm oldu açıklığım ama bende hala tık yok hafif karın ağrısı dışında 😄 güya epidural normal doğum istiyordum 😏 açıklığım olup da sancım olmayınca o şekilde doğum yapamazsın dedi doktorum. Mecburdum artık, ne olacağını bilmiyordum paniktim. Ve suni sancı vermek zorundayız dediler, saat 11 e doğru vermeye başladılar. Yavaş yavaş arttı ve artık iptaldim 😂 belim kopacakmış, yerlere düşecekmiş gibi ağrılar giriyordu. Açıklık 10 cm olana kadar sancıyı çektim. Sonra sancı odasında ıkındırmaya başladı beni ebe. Hemen makasa almadılar, son 15 dakikada makasa gidicez burda daha rahat ıkınacaksın dedi. Doktorum da zaten makasa geçince geldi. Saat 2 buçuğa kadar sancı odasındaydım, hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum 😓 Ama iyi olmak zorundayım, iyiyim dedim hep kendime. Çok beklemiştik oğlumuzu, zor bir süreçti bizimki. Artık makastaydım, doktorumu görünce ağladım 😔 gücüm kalmadı dedim, yapabilirsin dedi. 45 dakika sonra bebeğim kucağımdaydı 🥰🥰 Allahım bebeğim üzerimdeydi ❤️ Her şeyi unutmuştum 😄 Sakın kafanızda büyütmeyin arkadaşlar, ben normal doğum yaptıysam herkes yapar gerçekten, acı eşiği çok düşük bi insanım 😂 Ne olursa olsun, nasıl acılar çekilirse çekilsin yavrunuza kavuşunca bitiyor hepsi. Rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin 🙏🏻 Hamişler de bir avazda doğursun inşallahh 😍