Lamiyye Sabah duranda qehveyi reng axinti geldiyini gordum geceden acile getdim dedi tehlukeli birsey yoxdu pragesteron azdigindadi kimise bele birseynen rastlasib usaga hecne olmuyub? 5+4 hamileyem
Dyglila Lamiyye verdikleri ilacı düzenli aksatmadan kullan ayakta çok durma hep uzan ayaklarının altına yastık koy yemek wc dışında fazla ayaklanma Allah’ın izni ile bişey olmaz canım benim.
Dilek_k Lamiyye kahverengi akıntıdan pek korkmayın,taze kan tehlike arz edebilir,kahverengi alıntı ağrılıysa ve çoksa doktora gidin bence
Denizanne Lamiyye hiç korkma insanın korktuğu başına gelirmiş allah korusun... Doktorun korkulacak birşey yok dediyse yoktur ayaklarını uzat yat sürekli yorma kendini hiiç birşey olmaz 😌😌
esra1907 Yok canım çok şükür birşey olmadı benim çok kanamam olmuştu kafana takma canım şuan çok şükür 25+5 haftalık olduk
Lamiyye Cok sukur rahatladim insalah bizdede bisey olmaz sabahdan o kadar agladimki gozlerim sisdi simdi ayni vaziyetdeyim)) ayak altinda yasdik uzaniyoru bulasiklar falan kaldi oylece anneme dedim aksam gelib yikiyicak)) napalim artik ceksinler birazcik
Lamiyye Dilek_k doktorum bugun pazar diye yok bende acile gitdim doktorumla koncusdu acildeki kiz endiseli bir durum yokmus ama insan korkuyo yinede agrimda yok cok sukur
Lamiyye Denizanne siz kac hafdaliksiniz? Kraks zararli biseymi baharatli olani canim cekdi hem mide bulantimi basdirir belki