Mommy006 incialby Amin canım, 1200 gr doğdu 1000gr a kadar düştü, bugün küvözde 23. günümüz 1300lerdeyiz, ne zaman büyüyecek de evimize gelecek :( senin kaçıncı haftalarda doğdular ve kaç gramdılar? kaç günde çıktınız? Bebeklerimiz zor günleri unutturur inşallah, kaderleri güzel olsun🙏🏻
incialby Mommy006 amin canım ben 31+3 te doğum yaptım ikizlerimi ikiside 1300 gr doğdular 28 gün küvezde kaldık 11 gün de anne bebek otelinde kaldık bu ctesi taburcu olduk. Sana ciğer geliştirici yapılmışmıydı? Şuanki durumu nedir bebişin? Solunuma bağlımı? Sütünü veriyorlarmı?
Mommy006 Uurbsra Allah yardımcın olsun, bnm 30. haftaydı, bak şanslısın, 2 kilo bebeğin, benim 1200dü... 😍 sen olumsuz düsünme kilosu iimiş, daha cabuk toparlar hemen eve cıkarsınız, çok güçlü oluyorlar😍🌈
Mommy006 Uurbsra ben de 1 gün önce bu posta yazdım ertesi gün doğuma aldılar... genel anesteziyle malum kan değerleri değişti, ödem de coktu, ama iiki genel anestezi olmuş, cünkü ameliyattayken de tansiyonum fırlamıs epidural olmazmıs zaten... süt sağma makinesiyle sütünü sağ! ihmal etme!
Hacerdogan eminearikan yani normal Doğum şansımız var mı bu rahatsızlıkta ? Benimde tansiyonum arasa yükseliyor hep değil ödem çok aşırı değil ama var biraz bacaklarımda. Protein kaçağı var maalesef tek sıkıntı bu. Doktoruma sordum aslında normal Doğum yapabilir miyim diye suni deneriz dedi umutsuz konuştu ya tansiyonun yükselirse gibisinden... Ama ben iyim ki doktora kalsa 32. Haftada Doğuma alıcaktı kabul etmedim. Dikkat ederim dedim. 36 haftalık olduk Cuma kontrol var yine
eminearikan Hacerdogan yani bebegin durumu ve sizin durumunuza bagli, benim ilkinde tek suni sanci denemesinde sancim gelmisti (38 hafta) ama ikincisinde iki hafta suni sanci denemesi yapildi. en son kendi sancim geldi 40 haftada. sürekli tansiyon kontolü oluyodu. türkiyede nasil yapiliyor bilmiyorum tam olarak bilmiyorum. ikincisinde tansiyon en son ölcümde 200 dediler ve ben bayilmisim. haa simdiki allim olsa ilk denemede sanci geldi geldi gelmedi ugrasmam sezeryan isterdim. cünki piskolojik olarak ben mahvolmustum o iki haftada. cok sükür simdi 34 haftadayim henüz bir belirti yok ama olursa da tek en fazla iki sanci denemesi yaparim oldu oldu olmadi sezeryan, cünki acil sezeryan kesisi coook daha büyük oluyor ve haliyle iyilesmesi biraz daha zaman alabiliyor
Hacerdogan Mommy006 evet bu seferde sezeryan derse kabul ederim normal Doğum olsun diye değilde daha çok bebeğim biraz daha büyüsün diye bekledim
Sedaveminikadam Mommy006 gidebilirim ama gereksiz yere gitmek kendimidepaniklermek istemıyorum.baslarda her gun gudıodum neredeyse bişw var mı dıye.bugun duzeldm ama ishal ve kusma var sanırım midemi üşüttüm.inşallh geçer sağlık ocagındakı doktoruma kan verdım.soyledım bi sıkıntı yok dedi.bakalım bikaç gune geçmezse gidicem mecbur😔
Hacerdogan Havvauygun aslında çok yüksek değil tansiyonum genel olarak 12/7 çıkıyor bu aralar bi ara 11/7 idi 1 ay önce sadece 2 kez 14/9 olmuştu
Hacerdogan Havvauygun preklampsi yok bizde öyle bi teşhis konmadı tansiyonum yüksek diye sadece .... oda zararlı işte bebeğin gelişimine engel
Mommy006 Havvauygun aynen 24 sa idrarı da bakıldı kan da bakıldı, tansiyonum da 15 8lerdeydi yüksek protein çıktı ve acil sezeryanla aldılar
Mommy006 incialby gözün aydıııın🌈💕☀️ iğnesi yapılmıştı, küvözde büyümeye çalışıyor, 1450 gr civarı olduk, toparlıcak inş, oksijen desteği veriyorlar, bakalım ne zaman çıkacak bizimki de😍
eminearikan Mommy006 tesekkür ederim insallah hepimiz saglicakla kolayläca aliriz yavrularimizi kucagimiza Mommy006 ilkinde 29 haftada ikincisinde 27 haftada asiri kilo alimindan süphelenmisti doktorum. ve tahliller yapildi teshis konuldu.
Hacerdogan Havvauygun evet gelişimi normal devam ediyor dedi doktor. Yarın tekrar kontrol var bakalım
incialby Mommy006 çok durmayacaktır eminim canım yakında seni emzirmek için çağırırlar 1.500 gr olduğunda emzirme deniyorsun🥰 biraz ayrı kalmış oluyoruz ama sonra bol bol öpmeye vaktin olacak canım benim😊 hayırlısıyla kucağına al yavrunu biran önce inşallah🙏🏻